Značaj treninga i razvoja za upravljanje ljudskim resursima

Kategorija: 
Izvor: 

U saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Srbije u Subotici, kompanija ROAD HR iz Novog Sada, 14. septembra organizuje predavanje na temu „Značaj treninga i razvoja za upravljanje ljudskim resursima“ u prostorijama Privredne komore u ulici Senćanski put 15 u Subotici.

Izazov ulaska i takmičenja na međunarodnom tržištu, zahteva permanentno praćenje brzine naučno-tehnoloških dostignuća i stvaranje kulture neprekidnog učenja i sticanja znanja i veština, kao ključnih faktora konkurentske prednosti. Najnoviji koncept u oblasti edukacije ljudskih resursa zahteva od uspešnog privrednika da ume da proda ideju, uslugu ili proizvod, da radi pod pritiskom, da bude vešt komunikator i pregovarač, da brzo i efikasno reaguje u konfliktnim, kriznim i stresnim situacijama, da poseduje liderske veštine i fleksibilnost za rad u timu, da je prilagodljiv na česte promene, da je autentičan i originalan.

Predavanje o tome zašto je važno ulagati u svoje zaposlene, motivisati ih da rade na sebi i naučiti ih da na taj način doprinose i sebi i kompaniji će održati Uglješa Atanacković, trener i stručni konultant u oblasti ljudskih resursa.

Početak predavanja zakazan je za 11.00 časova, prijave su besplatne, ali je broj mesta ograničen, te sve zainteresovane molimo da se prijave do 11. septembra na: [email protected]

Za sva pitanja i više informacija budite slobodni da nas kontaktirate na [email protected]

Custom Search