Rukometaši savladali Kikindu

Sre, 12.09.2018 - 21:25 -- dejan.vukovic

Spartak Vojput - Kikinda 23:20 (14:13)

Hala sportova u Subotici. Sudije: Danijel Trivković i Boriša Milosavljević. Gledalaca: oko 50. Isključenja: Spartak Vojput 6 min, Kikind 8 min. Sedmerci: Spartak Vojput 3/1, Kikinda 4/3

Spartak Vojput: Pjevalica, Rosić, Pejić Ž. 2, Kolundžić, Pejić J., Maksić 2, Radosavljević 6, Petrović 5, Stefanović 1, Leovac 3, Šukić 3, Spremo, Ristić, Kojadinović 1, Arđelan, Reljić. 

Kikinda: Raković, Trninić 2, Dukatarov 1, Golić 1, Lisica 4, Gamber, Kenjalo, Trumbetaš 1, Vrgović 3, Kurteš, Delibašić 1, Komarek 2, Mirić 5, Miškov. 

Rukometaši Spartak Vojputa su u sklopu priprema za predstojeće prvenstvo odigarali pripremnu utakmicu protiv novog superligaša ekipe Kikinde. Subotičani iako su nastupili u znatno izmenjenom sastavu u odnosu na prošlu sezonu i bez najboljeg pojedinca Milana Potpare koji je prešao u Vojvodinu, došli su do pobede i pokazali da se u klubu dobro radi. 

Početak utakmice pripao je subotičanima koji su poveli sa 4:1, golovima Radosavljevića koji je u prva četiri minuta postigao tri gola. Kikinđani su preko Lisice uspeli da poravnaju na 5:5 u 10 minutu kada je usledila nova serija domaćih za plus četiri, 9:5. Do kraja poluvremena vodila se izjednačena borba u kojoj su gosti uspeli još jednom da dođu do izjednačenja, 12:12 ali ne i do rezultatskog preokreta. Poluvreme je okončano minimalnim vodstvom Spartak Vojputa od 14:13. 

USubotičani su znatno bolje ušli u nastavak susreta. Sigurnim odbranama golmana Arđelana te golovima Maksića i Radosavljevićča stigli su do vodstva od 20:14 u 41 minutu. Trener Slaviša Laković u finišu susreta priliku je dao i mlađim igračima koji su meč sigurno priveli kraju za konačnih 23:20. 

Custom Search