Rogan novi trener FK Spartak

Uto, 02.10.2018 - 09:09 -- dejan.vukovic

Nakon sporazumnog prekida saradnje i razlaza sa dosadašnjim trenerom Vladimirom Gaćinovićem, Uprava FK Spartak Ždrepčeva krv je za novog šefa stručnog štaba imenovala Predraga Rogana.

- Iako se Spartak nalazi u dosta teškoj situaciji odlučili smo se da ukažemo poverenje mladom treneru koji je svojim dosadašnjim radom pokazao i dokazao da se radi o veoma perspektivnom stručnjaku. Pratili smo njegov rad u FK Zemun, FK Mačva i TSC- u iz Bačke Topole i uverili smo se da je Rogan pravo rešenje za nas. –saopštio je predsednik kluba Dragan Simović.

Potrebno je napomenuti da je Predrag Rogan jedno vreme bio pomoći trener u FK Ujpešt Doža iz Budimpešte. Posebne preporuke Rogan je stekao kada je pre oko 5 godina bio direktor Omladinske škole Spartaka i vrlo je uspešno vodio spartakovu filijalu FK Palić.

- Tada smo se uverili da se radi o čoveku koji je 24 časa posvećen fudbalu, koji nikada ne odustaje od sprovođenja sportskih ciljeva. Zadovoljni smo što se radi o mladom i ambicioznom treneru koji je pokazao da njegov način rada garantuje da naš klub čekaju bolji dani.- dodaje Simović.

Tagovi: 
Ličnosti: 
Custom Search