Uspešni gimnastičari na DKMT Kupu

Uto, 09.10.2018 - 22:10 -- dejan.vukovic

Proteklog vikenda u subotu 06. oktobra u Temišvaru  (Rumunija) održano je II kolo međunarodnog DKMT Kupa, gde su takmičari gimnastičkog kluba Partizan Železničar uspešno otvorili jesenju sezonu sa ukupno osvojene 22 medalje.  

U I kategoriji I (takmičari do 10 godina) nastupili su Gombaš Balaž i Čupak Aleks. U pojedinačnom delu Gombaš Balaž je osvojio 2. mesto dok je Čupak Aleks bio šesti. U finalu po spravama Gombaš Balaž je bio najbolji na krugovima i drugi na razboju. Čupak Aleks je bio treći na krugovima, drugi na razboju a osvojio je i 2. mesto na vežbi na vratilu.

U kategoriji II (11-12 godina) klub su predstavljali: Juđak Romeo, Strajnić Mihajlo i Kulić Filip. Subotičani su bili izuzetno uspešni što govore i njihovi ostvareni rezultati. U pojedinačnom višeboju dominacija subotičana, prvo mesto osvojio je Juđak Romeo, drugo mesto Filip Kulić, dok je treći bio Strajnić Mihajlo. 

U finalu po spravama takmičari su ostvarili sledeće rezultate:

  • Juđak Romeo - 3. mesto na parteru, 3. mesto na konju sa hvataljkama, 1. mesto na krugovima, 1. mesto na preskoku, 1. mesto na razboju.
  • Kulić Filip - 3. mesto na parteru, 1. mesto na konju sa hvataljkama, 3. mesto na krugovima, 3. mesto na razboju, 3. mesto na vratilu.
  • Strajnić Mihajlo - 2. mesto na konju sa hvataljkama, 3. mesto na razboju i 2. mesto na vratilu.

Sudija na ovom takmičenju bio je Horvat Albert, a trener Robert Milutinović.

Na ovom međunarodnom takmičenju gimnastičari Partizan Železničara su ukupno osvojili 22 medalje, od kojih 6 zlatnih, 6 srebrnih i 10 bronzanih, te vrlo uspešno započeli jesenji ciklus takmičarske sezone.

Custom Search