5. Memorijal Mihajlo Kampoš – SU trek & trail

Kategorija: 

5. Memorijal Mihajlo Kampoš – SU trek & trail“ je manifestacija koja se održava u subotu 24.11.2018. godine na terenima PIO Subotička peščara u organizaciji Udruženja ljubitelja prirode “Poželi želju” iz Subotice. Suorganizator manifestacije je Sportsko udruženje “BTL“ iz Beograda.

Svim zainteresovanima nudimo dve staze: dužu stazu od 24 km i kraću stazu od 11 km u varijanti pešačenja pod nazivom Su trek (netakmičarska) i u varijanti trčanja pod nazivom Su trail (takmičarska).

Mesto održavanja manifestacije je Subotica, Mesna zajednica Makova sedmica. Start i cilj su u prostorijama MZ Makova sedmica, ulica Majšanski put br. 362.

Su trek&trail staze se trče/hodaju obeleženim šumskim putem i stazama kroz peskovite i pošumljene predele Subotičke peščare. Merenje vremena je elektronsko.

Vremenski limit Su trek staze dužine 24 km iznosi 6 sati, a Su trek staze od 11 km 3 sata i 30 minuta. Vremenski limit Su trail staze dužine 24 km iznosi 4 sata a Su trail staze dužine 11 km iznosi 1 sat i 45 minuta.

Neslužbeni rezultati trke biće objavljeni neposredno po završetku trke na cilju, kao i na službenoj stranici organizatora.

Cena startnine za Su trek i za Su trail je identična i zavisi od odabranog paketa:

  • A. Osnovni startni paket – cena 300 dinara:
  • B. Startni paket sa ručkom – cena 600 dinara:
  • C. Startni paket sa poliesterskom majicom – cena 800 dinara
  • D. Kompletan startni paket – cena 1000 dinara

Detaljnije o sadržaju startnog paketa videti na sajtu organizatora pozelizelju.org.rs .

Prijave se vrše na sajtu RunTrace.org i važeća se samo uz uplatu iznosa za odabrani startni paket najkasnije do 15.11.2018. godine u 22.00 sata.

Prijave su moguće i nakon tog roka kao i na licu mesta ali organizator ne može da garantuje finišersku medalju, majicu i ručak za te učesnike.

Dodatne informacije putem mejla [email protected] ili telefona 060-322-1215 Zoran Vukmanov

Udruženje Poželi želju

Custom Search