Gi Forže i biblioteka Rolan Garosa dobili knjigu o Novaku Đokoviću

Čet, 15.11.2018 - 18:38 -- darko.kovacevic

Foto monografija o Novaku Đokoviću, o njegovom igranju na Rolan Garosu, u rukama direktora turnira Gi Foržea

Na završnom masters turniru koji je održan u dvorani u Berci u Parizu na zabavi koju organizovo Rolex, na kojoj su bili pristuni novinari i foto reporteri koji su pratili turnir, foto reporter Jovan Mirčeski, koji je priredio fotomonografiju o Novaku Đokoviću, predao je knjigu čelnim ljudma Francuske federacije.

Nakon završene promocije domaćina, pred novinarima i gostima, priredjivač foto monografije o Novaku Đokoviću Jovan Mirčeski je predao primerke ove knjige direktoru turnira Rolan Garos Gi Foržeu i predsednIiku Francuske teniske federacije gospodinu Bernard Giudicelli.

Foto monografija obuhvata Novakovo igranje tenisa na Gren slem turniru Rolan Garos u proteklih 14 godina, od dana kad zaigrao prvi meč na šljaci, pa sve do poslednjh njegovih igara na Rolan Garosu.

Knjiga je luksuznog tipa u ful koloru formata 320X230mm, 136 strana i prevedena je na engeski jezik.

Ova knjiga je postavljena na na najvećoj biblioteci elektornskih knjiga Amazon
https://www.amazon.com/Novak-Roland-Garros-Tennis-Dream-
ebook/dp/B07HKZXNRX?SubscriptionId=AKIAI5AWCCAVPHMSRDAA&tag=publishdriv01-
20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B07HKZXNRX

Prvi ljudi Francuskog tenisa sa zadovljstvom su primili i pregledali foto monografiju koju su dobili uz komentar da će detaljnije pregledati u narednim danima jer je ovo knjiga koja je napisana o jednom teniseru koji je igrao sa velikim uspehom na ovom turniru i pobedio.

Autor foto monografije Jovan Mirčeski je direktoru teniskog turnira Rolan Garos Gi Foržeu predao primerke ovo knjige za biblioteku Rolan Garosa.

Ličnosti: 
Custom Search