Igor Mandić - Ekstaze i mamurluci

Uto, 20.11.2018 - 13:51 -- darko.kovacevic

U Novom Sadu je izašla iz štampe knjiga zagrebačkog književnika i publiciste Igora Mandića, pod naslovom “Ekstaze i mamurluci". Njen podnaslov je „Uvod u poetiku žeđi“, a cela je posvećena kulturi vina i oko vina. Za ljubitelje vina i knjige, dapače - za vinske vitezove izvor mnoštva mudrosti i divnih saznanja, literatura koja pričinjava, radost i uzbuđenje.

Red vitezova vina „Arena zabatkiensis“ i "Palićki turistički pul" su se zadovoljstvom prihvatili posla da se knjiga predstavi. To ćemo učiniti u četvrtak, 22. o.m. sa početkom u 17 časova u sali „Paligo Palus" kongresnog centra „Elitte Palić" na Paliću. Na predstavljanju će govoriti brojni poznavaoci i poštovaoci vredosti kojima se knjiga bavi. Razgovaraće se o knjizi samoj i o temama koje ona provocira.

Predvideli smo da se, po završetku predstavljanja knjige, program nastavi zajedničkom večerom (po želji), uz probranu paletu vina subotičke regije. Prijave za večeru će se prihvatati do 22. ovog meseca do 12 časova na telefon 024 753 245 (od 8 do 16 časova).

Ako u Vašem timu, porodici, među komšijama ili prijateljima znate da neko ima sklonosti ka knjizi i/ili vinu, molim Vas da ga/ih o ovom događaju obavestite i pozovete. U svakom slučaju, skup je otvoren za sve koji sa dobrim namerama žele da mu prisustvuju.

Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Čet, 22.11.2018 - 17:00
Kategorija: 
Custom Search