Poslovi.Infostud vam besplatno sređuju CV

Kategorija: 
Izvor: 

U okviru Meseca Poslova u Subotici (https://poslovi.infostud.com/vesti/U-Subotici-ima-posla/53825) pored mnogobrojnih aktivnosti, sajt poslovi.infostud.com će do kraja meseca pomoći svim zainteresovanim sugrađanima u sređivanju svojih radnih biografija.

U okviru Meseca zapošljavanja u Subotici, svim zainteresovanim sugrađanima nudimo mogućnost da nam pošalju svoj CV uz naziv radne pozicije za koju žele da konkurišu. Naše kolege iz sektora Ljudskih resursa će pregledati sve pristigle radne biografije i pobrinuti se da isprave i dopune sve što je neophodno u cilju da se kandidati istaknu u procesu selekcije i privuku pažnju poslodavca, a ujedno i povećaju šansu za zaposlenje.

Često se dešava da veliki broj kandidata ispunjava formalne uslove konkursa, dok poslodavci u kratkom vremenskom roku imaju zadatak da izdvoje najbolje biografije. Sa ovim izazovom susreću se kandidati svih starosnih grupa: mladi, bez iskustva, koji nisu sigurni šta bi to trebalo uopšte da se nađe u biografiji, ali i iskusni, koji imaju bogato iskustvo koje ne staje na jednu A4 stranicu.

Sajt Poslovi Infostud i naši stručnjaci za ljudske resurse vam pomažu u prevazilaženju tog problema. Ovim putem pozivamo sve sugrađane da nam putem LINKA (https://poslovi.infostud.com/posao/Poslovi-Infostud/Pomazemo-vam-da-unap...) ostave podatke, prilože radne biografije sa obaveznom pozicijom na koju bi konkurislai i prilože dokument koji sadrži iskustva, interesovanja, hobije (sve što našim kolegama može biti korisno za sređivanje biografije).

Prijave su otvorene do 25. novembra.

Custom Search