Sportski savez Subotice na Sajmu sporta

Sre, 28.11.2018 - 00:04 -- nikola.tumbas

Međunarodni Sajam sporta, sedmi po redu, ove godine je nosio naziv „Put uspeha”. Sajam koji je održan u Hali 1 Beogradskog sajma trajao je tri dana od 23. do 25. novembra i za to vreme ga je obišlo preko 50.000 posetilaca.

Sajam je otvorio ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, u društvu predsednika Sportskog saveza Srbije, Davora Štefaneka i proslavljenog fudbalera Dejana Stankovića. Ova godina je najuspešnija za Srbiju ikada što se tiče sportskih dešavanja i ulaganja. Oboreni su svi rekordi u broju organizovanih međunarodnih takmičenja i broj osvojenih medalja.

Sportski savez grada Subotice je iskoristio priliku da se predstavi zajedno sa firmom Park Palić i Turističkom organizacijom Subotice a sve u cilju promocije sporta Subotice i turizma grada u svrhu sporta. Savez je na sajmu predstavljao Dejan Vuković v.d. generalnog sekretara koji je ovom prilikom stupio u kontakte sa mnogim granskim savezima i ponudio im saradnju. 

- Rado smo prihvatili poziv Sportskog saveza Srbije da se predstavimo na sajmu sporta koji je okupio veliki broj istaknutih sportista, sportskih radnika i budućih šampiona. Uz odličnu organizaciju posetioci su imali prilike da se upoznaju sa velikim brojem sportova kao i vrednim rezultatima sportista Srbije koji su u ovoj godini osvojili rekordni broj medalja. Zahvaljujem se Park Paliću i Turističkoj organizaciji Subotice koja je rado prihvatila naš poziv te j eovo bila odlična prilika da posetiocima predstavimo sportske klubove našeg Grada, ali i smeštajne kapacitete Subotice i Palića. Poboljšanom sportskom infrastrukturom, stvorila se odlična prilika, da granskim savezima i sportskim klubovima ponudimo saradnju u cilju organizacije sportskih manifestacija. Obnovljenim terenima na Paliću, postavljanjem klimatizacije u Hali, završenom rekonstrukcijom Gradskog stadiona i uz postojeći zatvoreni bazen SRC Prozivka, Subotica ima uslove da uspešno organizuje sportska takmičenja i ponudi klubovima uslove za pripreme. - istakao je Dejan Vuković

Autor teksta: 
Custom Search