Otvoren Winterfest 2018.

Sre, 05.12.2018 - 23:41 -- nikola.tumbas

Tradicionalni zimski vašar „Winterfest“, osmi po redu, večeras je na Trgu republike otvorio predsednik Skupštine grada Subotice Tivadar Bunford. Uz isticanje da ovu manifestaciju, koja će trajati do 13. januara 2019. godine, u ime subotičke lokalne samouprave organizuje Javno komunalno preduzeće „Subotičke pijace“, on je izrazio zahvalnost organizatoru na angažovanju i trudu koji je uložio kako bi probudio prazničnu atmosferu u našem gradu.

Okićen grad, miris kuvanog vina i „kurtoš“ kolača, zvuk božićne pesme, kućice pune suvenira, proizvoda starih zanata, domaće hrane, rakije i tradicionalnih gastronomskih specijaliteta vode nas u susret predstojećim božićno-novogodišnjim praznicima, rekao je Bunford, i dodao da se organizovanjem upravo ovog zimskog vašara, koji stoji građanima na raspolaganju sa više od 70 štandova, posetiocima pruža prilika  da sitnicama i malim znacima pažnje izmame osmeh na lice svojih najmilijih.

- Raznolikost sadržaja manifestacije pružiće i ove godine ugođaj svim građanima. Nadam se da će zvuci smeha, muzike i radosti obeležiti predstojeće praznične dane i pružiti našim dragim sugrađanima i gostima prijatne trenutke – naglasio je Tivadar Bunford.

U ime organizatora JKP „Subotičke pijace“ bivši direktor Ilinka Vukoja zahvalila se svima koji su na bilo koji način učestvovali u realizaciji ove manifestacije i doprineli da ona izgleda atraktivno i bajkovito.

Autor teksta: 
Custom Search