Prijem delegacije Crvene zvezde i detalji sa utakmice

Sre, 05.12.2018 - 22:39 -- nikola.tumbas

Gradonačelnik Subotica Bogdan Laban i član Gradskog veća zadužen za oblast sporta i omladine Nemanja Simović razgovarali su danas sa bivšim fudbalskim reprezentativcem i funkcionerom Crvene zvezde Draganom Džajićem, predsednikom Crvene zvezde Svetozarom Mijailovićem i generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem.

Sastanak u Gradskoj kući upriličen je uoči meča između Spartak Ždrepčeve krvi i Crvene zvezde koji je odigran premijerno na renoviranom Gradskom stadionu u okviru vanrednog 19. kola fudbalske Superlige Srbije. Pre početka utakmice, u kojoj su „crveno-beli“ savladali „golubove“ sa 3:1, predsednik FK Spartak Ždrepčeva krv Dragan Simović uručio je gradonačelniku Labanu plaketu za poseban doprinos razvoju sporta u Subotici.

Na Gradskom stadionu su, podsetimo, krajem marta 2017. godine, konačno zasijali reflektori. Vrednost projekta iznosila je 50 miliona dinara. Na centralni fudbalski teren na Gradskom stadionu nedavno je postavljena travnata podloga sa savremenim drenažnim i zalivnim sistemom, izgrađena je i nova atletska staza i rekonstruisane svlačionice i toaleti Atletskog kluba „Spartak“ i Ženskog fudbalskog kluba „Spartak“. Ukupna vrednost investicije je 87 miliona dinara, a sredstva su obezbedili Ministarstvo omladine i sporta, Pokrajinska vlada i grad Subotica.

Autor teksta: 
Custom Search