Radovi na Spa centru ne prestaju subotom ni po minusu

Sub, 12.01.2019 - 17:14 -- nikola.tumbas
Kolekcija članaka: 

Par fotografija sa gradiliša na SPA centru na Muškom štrandu. Nema prekida radova iako je minus temperatura na jezeru i okolini.

 

Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

Na današnjoj press konferenciji za medije zakazanoj u 18.00 posle izlaska poslednjeg gosta u akvaparku direktor Goran Radanović je rekao sledeće:

Izgradnja Akva parka na Paliću je veliki napredak u turističkoj ponudi naše destinacije. 

Podsetiću da je preduzeće "Eliite Palić" već tri decenije vodeći turistički operater na ovom području, sa hotelima "Park" i "Jezero" i restoranima "Mala gostiona" i "Riblja čarda".
Uzimanjem Akva parka u zakup, "Elitte Palić" je upotpunio ponudu veoma važnim...
detaljnije
Post date: Sre, 20.09.2023 - 23:12

Poštovani predstavnici medija,

Preduzeće „Elitte Palić“ ima zadovoljstvo da najavi da će Akva park na Paliću početi sa radom u petak, 15. septembra 2023. godine. Radno vreme je od 10 do 18 časova, sedam dana u nedelji.

S obzirom da je letnja kupališna sezona završena, u akva parku na Paliću posetioci će moći da koriste bazene i...

detaljnije
Post date: Čet, 14.09.2023 - 17:11

Akva park na Paliću biće za decu iz cele Srbije „raj na zemlji“ i sve ih pozivam da dođu, poručio je Vučić tokom obilaska završnih radove na izgradnji akva parka na Paliću, za koji je planirano da radi tokom cele godine, a unutar koga će postojati spa, velnes centar, kao i zatvoreni bazeni.

Ovo je naša ideja bila odavno. Na ovaj način se podiže turistička ponuda Palića, koji je prelep. Ovde imate, lepe vinarije, salaše, zoo-vrt. Možda nam samo fali malo hotela", naveo je Vučić.

Naglasio je da je dobro to što će park biti predat privatnoj kompaniji na upravljanje, jer kako je istakao oni na bolji način upravljaju takvim objektima, ali je naglasio da će akva park ostati u vlasništvu grada.

Predsednik Srbije je istakao i da će akva park...

detaljnije
Post date: Pet, 01.09.2023 - 23:59

Palić, 17. jul – U prostorijama preduzeća DOO „Park Palić“ danas je održan postupak otvaranja ponuda za davanje u zakup nepokretnosti Akva Park na Paliću. Komisija je utvrdila da se na Javni oglas o sprovođenju postupka prikupljanja pismenih ponuda za davanje u zakup Akva Parka na Paliću prijavio jedan ponuđač.
Uvidom u dokumentaciju konstatovano je da je preduzeće „Elite Palić“ DOO, Palić, u svojstvu ponuđača podnelo blagovremenu i potpunu ponudu, u skladu sa uslovima i kriterijumima iz Javnog oglasa.
U predstojećem periodu, u skladu sa utvrđenom procedurom, biće preduzete dalje neophodne i predviđene radnje u cilju zaključenja Akta o davanju u zakup nepokretnosti Akva Park na Paliću sa izabranim ponuđačem, kako bi se stvorili uslovi za otpočinjanje...

detaljnije
Post date: Pon, 17.07.2023 - 15:12

U prilogu video zapis sa prikazom radova na betoniranju podova, razvodu strujne mreže, podnog grejanja, termo izolacije, kanalizacionih radova, varenju cevi u sistemu vodoinstalacije kao i postavljanju keramike.

Post date: Pon, 27.03.2023 - 23:53
Custom Search