Poziv na likovnu radionicu - Komponovanje fragmenata

Kategorija: 

Pozivamo mlade kreativce na likovnu radionicu "Komponovanje fragmenata" koja će se održati u subotu 26. januara 19. januara 2019. godine od 10.00 do 12.00 časova u Savremenoj galeriji Subotica, Park Ferenca Rajhla 5. Radionica će biti priređena u okviru pratećeg programa izložbe "Nikola Marković: Repetitivne matrice".

Radionica će početi kratkim vođenjem kroz izložbenu postavku i upoznavanjem polaznika sa tematskim i umetničkim postupcima autora čija su dela zastupljena na izložbi. U kreativnom delu radionice učesnici će raditi slike inspirisane delima iz ciklusa “Deveti dan” koja su prethodno videli kao deo izložbe.

Radionica je besplatna i namenjena deci uzrasta od 11 do 19 godina. Broj učesnika je ograničen na 12, te je neophodno da najavite Vaš dolazak najkasnije do 18. januara 2019. na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Materijal za radionicu obezbeđuje Savremena galerija Subotica, a radionicu će voditi Jasmina Jovančić Vidaković, muzejska edukatorka Savremene galerije Subotica.

Za više informacija možete se obratiti Jasmini Jovančić Vidaković na 024 553 725 [email protected]

Srdačan pozdrav,

Jasmina Jovančić Vidaković, viša kustoskinja i muzejska edukatorka SGSU

*

Tisztelettel várjuk a fiatalokat a A fragmentumok komponálása  című,kreatív műhelyfoglalkozásra, amelyet 2019. január 16-ig január 19-én , 10,00 órától 12,00 óráig  tartunk a Kortárs Galériában. (Raichl Ferenc park 5 szám alatt, Szabadkán)

A foglalkozás  A Nikola Marković “Ismétlődő matricák” című kiállítás kísérő programjaként kerül megrendezésre.

A program kreatív részében a résztvevők ,a művészek kiválasztott alkotásai által ihletett festményeket  készítenek, amelyekhez a Kortárs Galéria biztosít anyagot.

A műhelyfoglalkozás ingyenes és a 11-től 19 éves korosztályig ajánljuk.

A résztvevők száma 12 főre korlátozott, ezért kérjük az érdeklődőket, hogy 2019. január 18-ig jelezzék részvételi szándékukat a következő e-mail címre : [email protected]

A tematikus műhelyfoglalkozást Jasmina Jovancic Vidakovic, a Kortárs Galéria  pedagógus-kusztosza vezeti.

További információk a 024 553 725-ös telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen kaphatók.

Kapcsolattartó :Jasmina Jovancic Vidakovic

Üdvözlettel,

Jasmina Jovancic Vidakovic pedagógus,kusztosz

Custom Search