Bačka slavila u prijateljskom meču

Ned, 17.02.2019 - 20:51 -- dejan.vukovic

Bačka 1901 – Bačalmaš 2:0 (0:0)

Subotica, pomoćni teren FK Bačka 1901. Gledalaca: oko 50. Sudije: Jeknić, Kantor, Popović. Strelci: Spremo u 70. i Dobresko u 90. minutu (za Bačku 1901).

Bačka 1901: Dokić, Kiš, Masalušić, Jokić, Simić, Rajkovača, Tumbas, Milić, Orčić, Jović, Nenadić. Igrali su još: Studen, Spremo, Vukelić, Glišović, Dobresko, Nenezić, Lukić.

Bačalmaš: Ekert, Šnajder, Poša, Deak, Knap, Figura, Ileš, Herandi, Sadecki, Vučković, Cene. Igrali su još: Končok, Ikotić, Varga, Horvat, Vencel, Šnihola.

Fudbaleri Bačka 1901 se pripremaju za nastavak sezone u Srpskoj ligi, grupa „Vojvodina“, a u toku je faza priprema koja nudi priliku da se kroz prijateljske utakmice proveri forma igrača i uigra tim koji će podneti takmičarske obaveze. Tako je iza crveno-belih i četvrti pripremni meč, ali i pobeda protiv mađarskog četvrtoligaša Bačalmaša od 2:0 (0:0).

Domaći su imali inicijativu tokom većeg dela utakmice, ali su, ostaje utisak, teže dolazili do dobrih prilika. Ipak, i njih je bilo, a inicijativa Bačke nagrađena je u 70. minutu kada poentira Spremo. Kada se činilo da će to biti i jedini pogodak na meču, upornost domaćih se isplatila, kroz gol Dobreska tik pred kraj susreta.

Savo Pavićević, prvi trener Bačke 1901 pohvalio je rad svojih fudbalera – Najbitnije je da momci rade dobro, maksimalno profesionalno rade svoj deo posla i sa tim moram biti zadovoljan. Malo mi je žao zbog povreda igrača. Manojlović je, na primer, ušao u ozbiljan rad, ali se povredio, ima distorziju zgloba i nema ga već 4-5 dana. Mučimo se malo u završnici, nemamo pravog špica. Spartak nam je prosledio Bijelovića, ali se i on povredio. Nadam se da će se priključiti uskoro. U fazi smo da tražimo još 2-3 igrača u prvoj postavi. Imamo mladu ekipu, najmlađu u Srpskoj ligi. Nije lako, svesni smo toga i ja i moji saradnici, naše je da radimo i nadamo se najboljem

Tagovi: 
Custom Search