Subotički Veteran na državnom takmičenju u streličarstvu

Pon, 18.03.2019 - 13:23 -- darko.kovacevic

Državno indoor prvenstvo u organizaciji streličarskog kluba Castel Archery iz Temerina održano je u dva tana tokom proteklog vikenda, 16.03. i 17.03.2019. Na turniru je bilo 174 takmičara iz cele Srbije. Naš klub je predstavljalo 11 takmičara i to 4 veterana i 7 seniora. Svi takmičari su dali svoj maksimum, a medalje su osvojili:

  • 1. Miloš Terzin drugo mesto, srebrna medalja, kompaund luk u kategoriji veterana
  • 2. István Horvát treće mesto, bronzana medalja, olimpik luk u kategoriji veterana
  • 3. Pataki Zoltan treće mesto, bronzana medalja, kompaund luk, u kategoriji seniora.

Pored istaknutih rezultata PSK Veteran je osvojio prvo mesto, zlatnu medalju u ekipnom sastavu u kategoriji kompaund luk, veterani koju su činili Miloš Terzin, István Horvát i Željko Moravčić, takođe pomenuti sastav je postavio novi državni rekord u ekipnom sastavu. Sledećeg dana, takođe ekipno, u kategoriji kompaund luk u kategoriji seniori u sastavu Pataki Zoltan, Veselin Uzelac i Varju Dejan, osvojeno je drugo mesto i srebna medalja.

Takođe i ostali takmičari su vrlo uspešno završili ovo takmičenje: Robert Konkolj Konči je osvojio pet mesto, Željko Moravčić četvrto mesto, Varju Dejan šesto mesto nakon čega je ispao u eliminacijama, Veselin Uzelac deseto mesto, u vrlo jakoj konkurenciji seniora Konkolj Mladen 36. mesto, Aleksandar Zepinić 23. mesto i Saša Babić 16. mesto međutim u shoot off-u nije uspeo da se plasira u eliminacije i Iva Vidakovic treće mesto, nakon čega je ispala u eliminacijama.

(Iva Vidaković)

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search