Grupa za lični razvoj

Kategorija: 

Fondacija "Danilo Kiš" u saradnji sa Centrom za lični razvoj Spektrum pokreće novi ciklus aktivnosti pod nazivom "Grupa za lični razvoj". Grupu će voditi psihoterapeuti Spektruma različitih usmerenja, tako da će i metodologije rada biti drugačije (psihodrama, bajke, geštalt, mindfulness, art terapija, rad sa telom itd.).

Sledeći susret sa grupom vodiće dve geštalt psihoterapeutkinje, Jelena Jerković i Eržebet Blaško.

Grupe za lični razvoj su prisutne širom sveta i predstavljaju popularan način da osobe rade na sebi kada osećaju potrebu za time, tako što će o sebi otkriti nove kvalitete, dobiti podršku za otvorenost, razviti veštine međuljudskih odnosa, podeliti breme koje nose sa sobom… Zasnovane su na principima dobrovoljnosti, poverljivosti i dobronamernosti. Otvorenog su karaktera, što znači da osoba sama odlučuje o tome kada želi da prisustvuje i koliko često želi da učestvuje u procesu.

Predviđeno je da tematika svakog susreta bude drugačija, jer će sastav grupe prilikom svakog susreta biti drugačiji.

Da bi se jedan susret grupe održao, neophodno je da bude minimum 10 prijavljenih učesnika. Grupa je otvorena za punoletne građane, a kontraindikovana je za osobe koje imaju problema sa agresivnošću ili su u psihotičnom šubu.

Učešće u radu grupe je besplatno uz prethodnu prijavu na e-mail adresu: [email protected] najkasnije do 28. marta 2019. godine.
Sledeći grupni susret je planiran za 30. mart 2019. godine od 17h u Omladinskom klubu “Skladište “ Fondacije “Danilo Kiš”.

NAPOMENA: U radu grupe mogu učestvovati samo prethodno prijavljene osobe! 

Custom Search