Otvoren BizKod#4

Sub, 30.03.2019 - 19:30 -- darko.kovacevic

Jutros je počelo studentsko takmičenje BizKod#4 u organizaciji Infostud grupe. U dvadesetčetvoročasovni izazov upustilo se 19 timova: 12 timova će odmeriti snage u Biz i 7 timova u Kod delu. Učesnici će pokušati da na najbolji način reše programerski ili poslovni problem koji su im zadali mentori iz Infostuda.

Menadžer projekta Andrijana Mazinjanin, otkrila je ovogodišnje zadatke, a dok je zadatak programerima da pokušaju da automatizuju procese koji bi štedeli vreme HR administraciji, učesnici biz dela pozabaviće se pitanjem unapređenja i dodatnog razvitka nekog od Infostudovih biznisa po izboru.

Četvrti po redu BizKod otvorio je direktor kompanije Infostud, Branimir Gajić, dok su prof. dr Zlatko Čović sa Visoke tehničke škole i dekan Ekonomskog fakulteta dr Aleksandar Grubor pružili podršku studentima, sa porukom da je sam uspeh što su prijavom na ovo takmičenje pokazali želju da napreduju.

Tokom popodnevnih časova, Nevena Savić iz sektora korporativnih komunikacija kompanije Infostud, održaće radionicu “Kako ispričati ideju za 10 minuta bez treme”.

Timove čeka noć bez sna, a proglašenje pobednika planirano je za nedelju, 31. mart u 15 časova u sali Rim Hotela Galleria.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search