Nova pobeda FK Bačka

Ned, 14.04.2019 - 14:26 -- dejan.vukovic

Bačka 1901 – Radnički (SM) 1:0 (1:0)

Bačka 1901: Dokić, Tumbas, Masalušić (Bjedov), Jović, Jokić, Simić, Rajkovača, Lukić (Dobresko), Orčić (Milić), Glišović, Bijelović.

Radnički (SM): Čupić, Tomac, Kočijašević, Petrić, Trivan, Pavišić, Milošević (Jovičić), Herceg (Jovanović), Perović, Janković (Lacković), Glišić. 

Fudbaleri Bačke 1901 zabeležili su pobedu u 24. kolu Srpske lige, grupa „Vojvodina“. Pred domaćom publikom savladali su Radnički iz Sremske Mitrovice, a gol vredan tri boda postigao je Ranko Jokić u 23. minutu meča.

Prvi deo igre pripao je u potpunosti domaćim fudbalerima koji su diktirali tempo, imali apsolutnu inicijativu, ali i nekoliko prilika. U 23. minutu, nakon kornera i nespretne reakcije golmana Čupića najbolje se snašao Ranko Jokić koji loptu đalje u mrežu. I nakon gola Bačka je igrala bolje, držala je konce igre u rukama, očekivali su domaći navijači još golova, ali se to, ipak, nije desilo.

Nakon pauze, ekipa iz Sremske Mitrovice zaigrala je bolje. Uspeli su gosti da se oslobode totalnog pritiska, obe ekipe su imale po nekoliko prilika i polu-prilika, ali se do kraja meča rezultat nije menjao.

Nakon nepotpunog 24. kola Bačka zauzima osmo mestu na tabeli, a u narednom kolu crveno-beli iz Subotice gostuju u Prigrevici, ekipi Bratstva 1946.

Tagovi: 
Custom Search