Mašinsko učenje i veštačka inteligencija

Kategorija: 
Izvor: 

Mašinsko učenje i veštačka inteligencija u fokusu Machine Learning konferencije u Subotici

Machnine Learning Conference Serbia, konferencija posvećena mašinskom učenju i veštačkoj inteligenciji, će biti održana 24. i 25. maja u Subotici.

Konferencija ima za cilj da okupi stručnjake u oblasti tehnologije, biznis lidere i naučne radnike koji su usredređeni na primenu različitih istraživanja u svakodnevnom životu. Dvodnevna konferencija će se sastojati od radionica (prvog dana), predavanja (drugog dana konferencije) o najnovijim tehnologijama i njihovoj primeni, kao i od uvek važnog networking dela.

Prvi dan radionica, biće održan u konferencijskim salama Hotela Forum, dok će drugi dan predavanja biti održani u kongresnoj sali „Rim“, Hotela Galleria.

Učesnici konferencije će imati priliku da primene i saznaju na koji način se mašinsko učenje i AI implementira u našu svakodnevnicu, koja se to najnovija značajna otkrića gotovo svakodnevno dešavaju i veoma brzo nalaze svoju primenu u društvu, ekonomiji i tehnologiji i kakvu budućnost nam donosi nagli i veliki razvoj ove dve oblasti.

Predavanja i radionice će držati stručnjaci iz Srbije i regiona, a detaljan program konferencije, kao i tačna satnica, dostupni su na sledećem linku.

Organizator konferencije je Infostudhub, uz podršku Infostud Grupe, kao i firme Logikka i IT Klastera Subotice.

Custom Search