Repertoar bioskopa "Eurocinema" od 23.05.- 29.05.

Uto, 21.05.2019 - 13:44 -- zrniceva

Animirani film: MANU MUNJA SINHRONIZOVANO!

 

Vikend:  (25./26. maj) od 11h

Cena karte: 200 din.

 

Žanr: animirani, avantura, komedija

Režiser: Christian Haas, Andrea Block

Dužina trajanja: 1h28min

Uloge: Kate Winslet, Willem Dafoe, Rob Paulsen…

 

Manu odrasta verujući da je galeb, kao njegovi roditelji Iv i Blanš, i brat Luka. Trudi se da pliva, lovi ribu i leti poput njih, ali izgleda da nije mnogo nadaren. Na prvom času letenja otkriva da je usvojen i da pripada retkoj vrsti ptica - čiope, koje nisu u dobrim odnosima sa galebovima. Posle velikog šoka, Manu upoznaje pripadnike svoje vrste koji mogu da skakuću po vazduhu, baš kao i on. Tada saznaje da oni imaju i posebnu moć da predosete oluju. Manu leti sa njima i uživa. Hrabar je i odlučan da spasi jaja svoje vrste od pacova koji ih kradu. Živeći sa galebovima, naučio je još neke veštine koje su mu sada dobrodošle. Nažalost, njegovog brata Luku jednog dana povredio je pacov, zbog čega je okrivljen Manu. On ne shvata neprijateljstvo između galebova i čiopa, i odlučuje da zauvek ode, ali ubrzo će početi da tuguje za porodicom. I baš tada, predosetiće da se sprema veliko nevreme, zbog čega će se vratiti da upozori galebove na opasnost. Oni mu, međutim, ne veruju i upadaju u oluju. Pred Manuom je sada težak zadatak. Mora brzinom munje da ubedi drugare čiope da se pomire sa galebovima, kako bi ih spasli iz oluje i tako zajedno naučili lekciju o poštovanju različitosti.

 

Scenario je nominovan kao najbolji scenario za film na Međunarodnom festivalu animiranog filma FMX Festival 2012. u Nemačkoj i dobitnik je prve nagrade na dečijem festivalu u Amsterdamu iste godine za projekat koji najviše obećava.

 

Sinhronizovani trejler:  https://youtu.be/z81dK044HWA

____________________________________________________________________________________________________________

Film: PIRANE / La paranza dei bambini (ITA)

 

Raspored projekcija: 23./27./28./29. maj od 17h

Cena karte: 200 RSD

 

Žanr: krimi drama

Režiser: Claudio Giovannesi

Dužina trajanja: 1h45’

Uloge: Francesco Di NapoliViviana ApreaMattia Piano Del Balzo, Ciro Vecchione 

 

Najnoviji italijanski film “Pirane” (La paranza dei bambini / Piranhas) snimljen prema romanu čuvenog pisca Roberta Savijana (Gomora) osvojio je nagradu Srebrni medved za scenario na 69.  filmskom festivalu u Berlinu.

Radnja filma “Pirane” se dešava Napulju 2018. Šestorica 15-ogodišnaka žele da zarade novac, da nabavljaju dizajniranu odeću i nove skutere. Oni se igraju oružjem i jure skuterima da osvoje moć u napuljskom kvartu. Sa iluzijom da dovode pravdu u svoj kraj grada, oni čine dobro kroz zlo. Oni su kao braća, ne plaše se zatvora ili smrti, i znaju da je jedina mogućnost da se sve dešava brzo. Nesvesni svog mladog uzrasta žive u ratu, a kriminalni život će ih dovesti do nepovratnog izbora: da žrtvuju ljubav i prijateljstvo. Film je režirao Klaudio Đovanezi.

 

Trejler: https://youtu.be/Mhd2ABaCrP8

__________________________________________________________________________________________________________________

Film: PEPE-JEDAN UZVIŠENI ŽIVOT / El Pepe, Una Vida Suprema

 

Raspored projekcija: 24.05.-26.05. od 17h  

Cena karte: 200RSD

 

Žanr: biografski

Režiser: Emir Kusturica

Dužina trajanja: 1h15’

 

Film o poslednjem predsedniku Urugvaja ispituje ono što priču o Hozeu Pepeu Muhiki čini jedinstvenom: skromni čovek postaje predsednik zemlje, držeći se strogo svojih uverenja, a istovremeno prihvatajući promene.

____________________________________________________________________________________________________________

Film: ALADIN / ALADDIN

 

Raspored projekcija:

 Petak+Vikend: 24./25./ 26. maj od 18:30h

 Ostalim radnim danima:  23./27./28./29. maj  od 19h

Cena karte: 200RSD

 

Režija: Guy Ritchie

Žanr: porodična avantura, komedija

Dužina trajanja: 2h8’

Uloge: Mena Massoud, Will Smith, Naomi Scott, Billy Magnessen

 

"ALADIN" je uzbudljiva priča o šarmantnom mladiću Aladinu, koji većinu života provodi na ulici, hrabroj i odlučnoj princezi Jasmin i Duhu iz lampe koji bi mogao da odredi njihovu sudbinu. U režiji proslavljenog Gaja Ričija, koji kroz ovaj film unosi svoj prepoznatljivi stil, unutar zidina izmišljenog grada Agrabe, uživaćemo u inspirativnoj priči na kojoj su odrasle generacije. U filmu "ALADIN" igraju Vil Smit, koji tumači ulogu duhovitog i zabavnog duha iz lampe, Mena Masud, koji je šarmantna skitnica Aladin, Naomi Skot kao prelepa i odlučna princeza Jasmin, Marven Kenzari je moćni čarobnjak Džafar, Navid Negaban je u ulozi Sultana, Nasim Pedrad u ulozi Dalije, najbolje prijateljice princeze Jasmine, Bili Magnusen u ulozi zgodnog i arogantnog prosca, princa Andersa i Numan Askar kao Hakim, Džafarova desna ruka.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=mCSbIRQn-Ck

­­­­­­­­­­­­­_____________________________________________________________________________________________________________

Film: Džon Vik 3 – Parabelum / John Wick: Chapter 3 – Parabellum (SAD)

 

Raspored projekcija: 23.maj – 29. maj od 21h

Cena karte: 200RSD

 

Hali Beri se pridružuje Kianu Rivsu u novom nastavku Džona Vika i upravo zato se još više veselimo trećem nastavku.

 

Žanr: akcija, triler

Režiser: Chad Stahelski

Dužina trajanja: 2h10’

Uloge: Keanu Reeves, Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dacascos, Asia Kate Dillon

U novom nastavku hita iz 2014. godine, legendarni plaćeni ubica Džon Vik beži zbog dva razloga. Love ga jer mu je raspisana poternica od 14 miliona dolara i zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Continental, a to je 'Ne ubij u hotelu'. Ne samo to, već je žrtva bila član društva koje je naručilo Vikovu smrt, pa su stoga sve ubice sveta Viku za petama. Premda je već trebao biti mrtav, Continentalov upravnik Vinston dao mu je jedan sat pre nego što ubice krenu i Vik postane excommunicado. Pre nego što mu se opozove članstvo, zabrane sve usluge te ga odseku od svih drugih članova, Vik će i kolcem i lancem i bokserom ići kroz sve druge kako bi pobegao iz Njujorka i ostao živ. Naravno, Vikov pas kreće s njim u akciju i krvoločno napada sve one koji im se nađu na putu.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=NWISuyVrk6g&t=26s

______________________________________________________________________________________________________________

Film: BRAJTBERN /Brightburn (USA)

 

Raspored projekcija: 24.05.-26.05. od 23h  

Cena karte: 200RSD

 

Žanr: horror, drama, SF

Režiser: Dejvid Jeroveski

Dužina trajanja: 1h30’

Uloge: Elizabet Benks, Dejvid  Denmen, Met Džouns

 

Šta bi se dogodilo kada bi nadareno dete sa druge planete sletelo na Zemlju, ali umesto da postane junak čovečanstva, ono postaje nešto daleko zlobnije?
 
Nakon teške borbe sa neplodnosti, Torin san o majčinstvu ostvaruje se dolaskom tajanstvenog dečaka. Brendon se čini da je sve ono što su Tori i njen suprug Kajl oduvek želeli - pametan, talentovan i znatiželjan da otkriva svet. Ali, kako se Brendon bliži pubertetu, čini se da se u njemu budi moćna tama, a Tori počinju da obuzimaju strašne sumnje o svom sinu. Jednom kada Brandon počne reagovati na uticaj mračnih podražaja, njegovi najbliži će se naći u velikoj opasnosti. Čudotvorno dete se pretvara u zlobnog  grabežljivca koje nesputano hara Kanzasom.

U filmu Brajtbrn filmski vizionar redatelj Čuvara galaksije i Belko eksperiment predstavljaju zapanjujući i radikalni novi žanr: superjunački horor.

 

Mesto održavanja: 
Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Čet, 23.05.2019 - 17:00
Vreme održavanja - kraj: 
Sre, 29.05.2019 - 21:00
Kategorija: 
Custom Search