Karte u prodaji za koncert - Nebo je granica

Kategorija: 

Subotički tamburaški orkestar će 3 i 4 juna ove godine održati koncerte i velikoj većnici gradske kuće sa početkom u 19,30 h. Ovaj koncert realizujemo pod naslovom "NEBO JE GRANICA" je po svemu drugačiji od svih koje je orkestar do sada održao a predstavlja još jedan iskorak tamburaškog orkestra. Ovog puta na programu su pop, rok i džez numere koje tamburaši do sada nisu izvodili.

    Vokalni solista je Gordana Vidaković poznata po odličnim interpretacijama baš ove vrste muzike. Pored Velikog tamburaškog orkestra kojem je dodata garnitura bubnjeva u programu učestvuje i Subotički tamburaški kvartet koji je pre tri nedelje na evropskom festivalu za mlade u Nerpeltu u Belgiji osvojio prvo mesto u grupi i potvrdio svoj evropski kvalitet.

      Na progamu su pesme u koje u originalu izvode Parni valjak, Džiboni, ZdravkoČolić, Rej Čarls, Tina Tarner, Frenk Sinatra i drugi poznati izvođači ove vrste muzike. Za ovu priliku izrađeni su potpuno novi aranžmani poznatih pesama za tamburaški orkestar. To je za Antu Crnovića, Sonju Berta, Stipana Jaramazovića i Nelu Skenderović bio veliki izazov. Kompletiranju aranžmana pomogli su i Tihomir Zlatić, Božo Potočnik, Ranko Purić i Geza Kučera mlađi.

Ulaznice po ceni od 400 dinara su u prodaji u kafe Galerija u ulici Petra Drapšina. Očekujemo da će interesovanje biti vrlo veliko pa smo zato i planirali dva potpuno ista koncerta kako bi što više zainteresovanih mogli da čuju naše izvedbe. Po svemu sudeći očekuje se nesvakidašnji kulturni događaj.

 

Tagovi: 
Custom Search