Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Predaukcijska izložba slika humanitarne akcije "I hear you"

Sre, 05.06.2019 - 21:09 -- bojana.juric

Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji umetnosti i kolekcionari,

Rotari klub Subotica pripremio je humanitarnu aukciju slika od koje će prikupljena sredstva biti namenjena za realizaciju projekta pod nazivom “I HEAR YOU”.

Osluškujući potrebe zajednice, doneli smo odluku da apliciramo za projekat kod Rotari Fondacije, kojim bismo rešili jedan od gorućih problema u našoj sredini. Ovoga puta to je opremanje Školskog centra sa domom učenika „Dositej Obradović“ iz Subotice.

U cilju zadovoljenja potreba učenika i zaposlenih u Školskom centru ”Dositej Obradović”, neophodno je opremanje kabineta za audiometriju i slušne i govorne vežbe i obezbeđivanje savremenih uslova za rano otkrivanje oštećenja sluha; ranu habilitaciju/rehabilitaciju; kontinuiranu stimulaciju govorno-jezičkog razvoja; uz istovremeno pružanje podrške roditeljima/starateljima slušno oštećene dece i dece sa različitim razvojnim smetnjama.

Predaukcijska izložba slika će biti otvorena u prostorijama Savremene galerije Subotica u sredu 5. Juna 2019. godine u 18.00 časova.
Slike mogu da se pogledaju u periodu od 5. – 13. Juna u prostorijama Savremene galerije Subotica.

Radno vreme:
Ponedeljak-Petak: 8.00-19.00
Subota: 9.00-13.00

Humanitarna aukcija slika će biti održana u četvrtak 13. Juna u 18.00 časova, takođe u prostorijama Moderne galerije Subotica.

Pozivam Vas, da u skladu sa mogućnostima, podržite naš projekat kupovinom slike putem nadmetanja, i na taj način doprinesete poboljšanju brige o deci sa posebnim potrebama u našoj sredini.