Humanitarni turnir - Igraj za Kosmet

Sub, 06.07.2019 - 17:10 -- darko.kovacevic

U sklopu obeležavanja Vidovdana a istovremeno i kraja prve polovine godine rada, humanitarna organizacija Svi za Kosmet je proteklog vikenda održala turnir u basketu 3x3 na terenima iza Studentskog centra "Bosa Miličević" u Subotici.

Prijavljene su bile 24 ekipe. Na početku turnira prisutnima se obratio predstavnik organizacije iz Beograda - Đorđe Petković koji je pozdravio učesnike turnira, predstavivši ukratko rad i istorijat organizacije "Svi za Kosmet". U nastavku su navedeni rezultati akcija organizovanih u Subotici u proteklih godinu dana.

U fer igri i nadmetanju, pobednik turnira je ekipa "Kikiriki zaebancia". Drugo mesto je osvojila ekipa "Dogodine u Prizrenu" a treće ekipa "No name".

Pre same dodele nagrada i proglašenja pobednika, kao iznenađenje večeri je nastupila Violeta Radić. Ona je otpevala pesme "Mi smo deca neba", "Sa Kosova zora sviće" i "Sini jarko sunce sa Kosova".

Ukupan prihod ostvaren na turniru iznosi 60.080 rsd i biće iskorišten za pomoć ugroženim višečlanim srpskim porodicama na Kosovu i Metohiji.
 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search