Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Matt Sassari: Budite spremni na neverovatnu noć!

Čet, 18.07.2019 - 16:57 -- darko.kovacevic

Francuska DJ zvezda Matt Sassari pred nastup na 17. Summer3p festivalu (26-28. jul) razgovarao je sa nama o izvođačima koji su na njega uticali, omiljenom delu sveta kada su nastupi u pitanju, budućim projektima i naravno – našem Festivalu.

Zdravo Matt, hvala ti na vremenu koje si izdvojio. Reci nam molim te malo više o svojim počecina, kako si se zainteresovao za elektronsku muziku?

Ćao momci, zadovoljstvo mi je. Počeo sam da slušam elektronsku muziku vrlo mlad, sa oko 10 godina sam se upoznao sa izvođačima kao što su Benny Benassi, Daft Punk etc.

Da li i kako činjenica da si iz Marselja i Francuske utiče na muziku koju stvaraš? Navedi nam molim te omiljene autore iz Francuske ali i ostatka sveta.

Tako je, ja sam iz Marselja, ali sam grad ne utiče puno na mene jer dosta putujem i ne provodim previše vremena u njemu. Navešću vam samo par omiljenih autora: Daft Punk, Dense & Pika i Paul Kalkbrenner.

Koji ti je nastup posebno ostao u sećanju i zašto?

Teško pitanje. Za mene su svi nastupi posebni, ali ako bih morao da izaberem, rekao bih da su svi moji nastupi u Južnog Americi drugačiji, sa jakom energijom u kojoj veoma uživam!

Veoma si aktivan kao producent i autor, šta možemo u tom pravcu očekivati od tebe u bliskoj budućnosti?

Nova pesma biće objavljena 2. avgusta, kao i remix na mojoj etiketi Panterre Musique u novembru.

Kako se osećaš povodom nastupa na našem festivalu, šta bi poručio publici u Srbiji?

Veoma se radujem nastupu na Summer3p festivalu, budite spremni na neverovatnu noć!!

*

Matt Sassari predstaviće svoju atraktivnu viziju techna i tech-housea drugog festivalskog dana, u subotu 27. jula. Iste večeri nastupiće kao lokalna podrška Ascaloon i Hansol b2b No Else.

Na 17. Summer3p festivalu, koji se održava od 26. do 28. jula na atraktivnoj lokaciji Muškog štranda kraj Palićkog jezera nastupiće poznata imena svetske elektro scene, a publiku očekuje i uzbudljiv prateći program.

U smiraj Porodičnog dana, u nedelju 28. jula, zabavu čitavoj porodici prirediće domaći DJ-evi Andy Dee i Neomodern a uvod će napraviti kamerni ansambl Guarden Quartet iz Subotice.

(tekst i foto: Summer3p festival)

Summer3p online:
www.summer3p.org
www.facebook.com/summer3p
www.instagram.com/summer3p_festival

Tagovi: 
Custom Search