Subotica obezbedila plasman na finale City Gamesa

Ned, 28.07.2019 - 21:11 -- dejan.vukovic

Ekipa Subotice koju je okupio Sportski savez Grada obezbedila je i ove godine učešće na finalnom takmičenju City games koje će se održati u utorak 30. jula na bazenu u Čačku.

Subotičani su još jednom pokazali odličan timski duh na polufinalnom trakmičenju u Somboru. U nešto izmenjenom sastavu vodili su veliku borbu sa svim ekipama. Odlično su započeli Igre i posle prve dve discipline, vino i leteći vaterpolo delili prvo mesto sa domaćinom Somborom. Treća igra spašavanje turistkinje ponovo je zadala probleme subotičanima, nakon koje su pali na treće mesto. Odličnim plivanjem Milana Ivoševića i njegovim brzim penjanjen uz konopac do "šunke" Subotica se vratila na zasluženo drugo mesto. U vošarci (vodena košarka) ekipa je dobro plivala i sa trećim ostvarenim rezultatom zadržala drugu poziciju pred finalno takmičenje u veslanju. Odlično su započeli polufinalni dvoboj protiv Vrbasa, međutim ponestalo im je svežine nakon čega su protivnici uspeli da ih povuku i tako poslednju igru završe na četvrtoj poziciji sa kojom su u generalnom plasmanu bili treći sa dva boda zaostatka iza drugoplasirane Kikinde. Najbolji su bili domaćini, ekipa Sombora.

Ostvarenim plasmanom Subotica je izborila plasman na finale Igara koje će se održati u utorak 30. jula u Čačku sa početkom od 19:30 časova.

Custom Search