Odbojkaši Spartaka sa puno optimizma kreću u novu sezonu

Sub, 10.08.2019 - 00:13 -- dejan.vukovic

Odbojkaši Spartaka sa velikim ambicijama dočekuju novu sezonu. U odsustvu trenera Žakića koji se nalazi sa reprezentacijom Srbije, treninge vode Stefan Laković uz Uroša Kecmana koji je zaključio igračku karijeru.  

Pripreme će trajati devet nedelja a prva je započela sa puno rada bez lopte. Nakon čega sledi uigravanje i odigravanje niz prpremnih utakmica. Između dve sezone Spartak je imao određene promene, a tim se polako kompletira reako je Stefan Laković – Stigao nam je Marko Radosavljević iz Novog Pazara, koji igra na poziciji primača. Sa nama je i mladi dizač iz Novog Sada, Nikola Tonić, a najsvežija vest je dolazak srednjeg blokera Aleksandra Nedeljkovića koji je igrao u poljskom Belhatovu, a u Suboticu je došao na jednogodišnju pozajmicu. Očekujemo da nam dođe i jedan mladi i perspektivan primač iz Rusije.

Spartak je prošlu sezonu završio na trećem mestu, čime su potvrdili rezultat iz prethodne godine. U novu sezonu ulaze sa sličnim ambicijama i visokim ciljevima - Spartak uvek ide na pobedu. Planiramo da u predstojećoj sezoni napravimo iskorak, da bar igramo finale. Ako nas sve posluži kako treba i izostanu povrede i maleri, nadam se da rezultat neće izostati.

U novoj sezoni kapitensku traku od Uroša Kecmana, koji je završio karijeru, preuzeće Nemanja Jungić. – Bili smo već željni rada i odbojke, ali i novog dokazivanja. Ostala nam je u glavi završnica prošle sezone, i šansa koju smo prokockali u polufinalu. Iz svega smo izašli jači i iskusniji za godinu dana Super lige. Na početak priprema smo došli spremni, uz individualni rad tokom leta. Imamo dovoljno vremena da se što bolje spremimo. Što se kapitenske trake tiče, mogu samo da se zahvalim na poverenju koje je stiglo sa strane Uprave i Stručnog štaba. 

Custom Search