Najavljen 3. Trofej grada Subotice

Pet, 23.08.2019 - 23:17 -- dejan.vukovic

Treći Trofej grada Subotice održaće se u na Gradskom stadionu u Suboticu 23. i 24. avgusta. Turnir na kojem učestvuje preko 90 ekipa počinje u subotu ujutru u 9 časova dok je svečano optvaranje planirano za 12 časova.   

Na turniru grada Subotice učestvuju ekipa u 6 starosnih kategorija naglasio je Milan Čabrić, organizator -  Nedavno smo najavili međunarodni dečiji festival koji će sutra na terenima okupiti veliki broj dece.  Sa zadovoljstvom mogu da istaknem da imamo 90 timova prijavljenih iz 6 evropskih zemalja. Pored ekipa iz Srbije, među kojima su Crvena Zvezda, Partizan, Vojvodina učešće su uzele i ekipe Bosne i Hercegovine, među kojima bih istakao FK Sarajevo i FK Velež. Imamo ekipe iz Rumunije, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i susedne Mađarske. Tereni i sve što prati jednu ovakvu zavidnu manifestaciju je na visokom nivou, na čemu nam mogu pozavideti i mnogi turniri u Evropi. Promoter turnira je

Vladimir Torbica, proslavljeni i istaknuti fudbaler Spartaka koji je u prošloj sezoni završio sa igračkom karijerom. -  Zadovoljstvo mi je što sam promoter jednog ovako velikog turnira. Zbog svojih profesionalnih obaveza nisam bio u mogućnosti do sada da prisustvujem ovom turniru, ali za dane vikenda ću iskoristiti priliku da ispratim ovogodišnji turnir i ove kvalitetne mlade fudbalere. Apelovao bih na decu da poštuju svoje protivnike i protivničke trenere i da se u duhu sportskog fer pleja predstave u najboljem svetlu. Takođe bih apelovao i na ostale učesnike turnira da u finom raspoloženju pruže podršku ovim mladim igračima.

Nebojša Vučković, glavni trener omladinske škole - Turnir sa ovakvim ekipa uzima ozbiljne razmere u regionu i time Spartak pokazuje pokazuje koliko je ozbiljna sredina za razvoj mladih igrača. Ovo je odličan promotivan turnir za grad Suboticu i za regiju. Dobra prilika za profesionalne klubove da izmere snage sa drugim ekipama a za igrače koji dolaze iz manjih klubova da iskoče i pokažu šta mogu i da se dokažu.   

Custom Search