Odigran drugi dan Letnjeg turnira u malom fudbalu

Ned, 25.08.2019 - 10:41 -- dejan.vukovic

Na terenu CS Prvomajska odigran je drugi dan Letnjeg turnira u malom fudbalu. Na rasporedu su bile četiri utakmice od kojih su dve bile izuzetno neizvesne do samoga kraja. 

Drugi takmičarski daan otvorile su ekipe Palića i Gentlemensa. Pojačani Palićani poveli su sa 2:0, međutim ekiopa Gentlemensa se nije predavala. U drugom poluvremenu za dva minuta su postigli dva gola preko Kotaraša i Bačića za rezultatsko poravnanje u 29. minutu. Prednost Paliću vratio je Spajić Matija svojim drugim golom na utakmici za 3:2, devet minuta pre kraja susreta. Gentlemensi nisu imali sreće da dođu do novog poravnanja, pogodili su i dva puta stativu, ali rezultat se nije menjao. U drugom susretu Full Fell Sandex je došao do brzog vodstva od 3:0 da bi Nikola i sinovi smanjili na 3:2 i meč učinili znatno zanimljivijim. Ipak u nastavku susreta Full fell je opravdao ulogu nosioca grupe i stigao do konačne pobede.

Treći meč je bio uzbudljiv i neizvestan do samoga kraja. Vodila se velika borba na terenu. Poveli su Mungosi odličnim golom Ušumovića iz daljine već u trećem minutu, da bi u samom finišu prvog poluvremenu Dukat poravnao preko Vukašina Bradarića. U drugom poluvremenu obe ekipe su imale po nekoliko izglednih prilika, ali rezultat se nije menjao do samog kraja susreta. I već kada se očekivalo da će doći do podele bodova Ćuso Boris golom u poslednjoj minuti rešava pitanje pobednika, Mungosi-Dukat 2:1. U poslednjem meču dana Europartner je opravdao ulogu favorita i nosioca grupe. Ekipa "Boss i po trnju" je imala kadrovskih problema sa brojem igrača i zbog toga nije uspela da izdrži visok ritam igre koji su nametnuli protivnici. Na kraju ubedljiva pobeda Europartnera koja ih vodi u nastavak takmičenja. 

Rezultati drugog dana: 

  • Gentlemens - FK Palić 2:3 (0:1)
  • Full Fell Sandex - Nikola i sinovi 6:2 (3:2)
  • Dukat Doo - Mungosi 1:2 (1:1)
  • Boss i po trnju - Europartner 0:8 (0:3)   

Turnir se nastavlja u ponedeljak 27. avgusta kada se i završava grupna faza takmičenja. 

Raspored za ponedeljak 27. avgust:

  • 18:30 NTM Čikerija - Nikola i sinovi
  • 19:20 Kraljevina Srbija - Gentlemens
  • 20:10 NTM Čikerija - Full Fell Sandex
  • 21:00 Bajmok 1389 - Mungosi
  • 21:50 Dukat Doo - Bajmok 1389
  • 22:40 Sash Caffe - Europartner

 

Više o ovoj temi...

Letnji turnir u malom fudbalu završen je trijumfom ekipe Kraljevina Srbija Peđa RS Auto koja je u uzbudljivom finalu u finišu susreta slomila otpor ekipe Bajmoka. Treće mesto pripalo je ekipi NTM Čikerija pobedom nad Europartnerom. 

 Finalni dan počeo je utakmicom za treće mesto u kojem su se sastale ekipe NTM Čikerija i Europartner. Poveo je Europartner u 8. minutu golom Lukača da bi pet minuta kasnije Lazarević doneo poravnanje rezultata. Šimić Davor donosi rezultatski preokret i vodstvo NTM Čikerije od 2:1. Početkom drugog poluvremena Lazarević svojim drugim golom dovodi svoj tim u prednost od 3:1. U samom finišu susreta Europartner je smanjio na 3:2 preko Poturice i time je postavljen konačan rezultat.

U finale...

detaljnije
Post date: Sub, 31.08.2019 - 00:31

Letnji turnir u malom fudbalu stigao je do same završnice, poznati su finalisti koji će se sutra u petak 30. avgusta boriti za pobednički ček u iznosu od 100.000 dinara. 

Današnje polufinalne utakmice donele su puno uzbuđenja. Prvi polufinalni par bio je duel NTM Čikerije i Bajmoka. Prvo poluvreme proteklo je u tvrdoj igri bez izrazitih prilika za gol, da ni se u nastavku meč razbuktao i doneo niz uzbuđenja. Bolju igru u drugom poluvremenu NTM Čikerija je materijalizovala u 27 minutu kada je protivnički gol pogodio Glišović Đorđe. Samo tri minuta kasnije Demonjić poravnava rezultat i meč vraća u egal. Iskoristili su bajmočani brzu kontru i u 33. minutu preko Lebovića stigli do rezultatskog preokreta. Do kraja susreta Čikerija je imala nekoliko izrazitih...

detaljnije
Post date: Čet, 29.08.2019 - 23:33

Nakon odigranih četvrtfinalnih utakmica poznate su četiri najbolje ekipe na ovogodišnjem Letnjem turniru u malom fudbalu koje će se boriti za pobednički ček od 100.000 dinara. 

Najviše uzbuđenja na današnjim mečevima publika je mogla da vidi u trećoj utakmici dana između ekipa Full Fell Sandex i Bajmok 1389. Prvo poluvreme je bilo krajnje neizvesno i uzbudljivo, ali j eipak završeno bez golova. u Nastavku meča Full Fell Sandex je u 27. minutu poveo odličnim šutem iz daljine Miloša Kovača, da bi 5 minuta kasnije Bajmok preko Aleksandra Ćovina poravnao na 1:1. U finišu meča igrači Full Fell Sandexa su imali i dva minuta igrača više, ali nisu uspeli to i da iskoriste. Pobednika je odlučial penal serija u kojoj su se bolje snašli igrači Bajmoka i plasirali se u polufinale. 

U...

detaljnije
Post date: Čet, 29.08.2019 - 00:30

Letnji turnir u malom fudbalu ulazi u završnu fazu, nakon završenih utakmica po grupama. Nosioci su opravdali očekivanja i plasirali se u dalje takmičenje. 

U ponedeljak 26. aprila odigrano je 6 utakmica sa kojima je završena grupna faza te prve dve ekipe iz svih grupa takmičenje nastavljaju u sredu od 19 časova kada su na programu četvrtfinalne utakmice. 

Rezultati: 

  • NTM Čikerija - Nikola i sinovi 15:1
  • Kraljevina Srbija - Gentlemens 7:9
  • NTM Čikerija - Full Fell Sandex 2:3
  • Bajmok 1389 - Mungosi 3:3
  • Dukat Doo - Bajmok 1389 1:1
  • Sash Caffe - Europartner 1:6

U čertvrtfinale su se plasirale po dve najbolje ekipe iz četiri grupe.

Parovi četvrfinala sa satnicama (sreda, 28. avgust) 

  • 19:00...
detaljnije
Post date: Uto, 27.08.2019 - 13:29

Današnjim utakmicama počeo je Letnji turnir u malom fudbalu koji se održava na terenu SC Prvomajska u organizaciji Sportskog saveza grada Subotice a uz pokroviteljstvo Lokalne samouprave.

U okviru današnjeg dana na programu su bile samo dve utakmice koje su najavile turnir i uzbuđenja koja se očekuju do konačnog finala. Turnir su otvorile ekipe Kraljevina Srbija Peđa RS Auto i FK Palić. Slavila je Kraljevina sa ubedljivih 14:3, momci iz FK Palić nisu se snašli na mali teren pošto su u punom jeku priprema za novu sezonu u Gradskoj ligi. Drugi meč je bio znatno rezultatski ujednačeniji i do kraja uzbudljiv. Poveo je Sash Caffe sa 2:0 u prvom poluvremenu da bi nešto više od tri minuta pre kraja utakmice Zeljković Nenad iz ekipe Boss i po trnju uspeo da smanji na...

detaljnije
Post date: Sub, 24.08.2019 - 00:17
Custom Search