Rukometaši Spartaka treći na Međunarodnom turniru u Laktašima

Ned, 25.08.2019 - 23:03 -- dejan.vukovic

Rukometaši Spartaka generacija 2002/03 godišta osvojila je treće mesto na Međunarodnom Trofeju Laktaša koji je održan od 23. do 25. avgusta u Laktašima (BIH) uz učešće preko 400 rukometaša iz nekoliko zemalja regiona. 

Mladi subotički rukometaši dostojno su prezentovali klub i grad osvojivši treće mesto na 5. međunarodnom  turniru Trofej Laktaša, izgubivši u tri dana samo jednu utakmicu. U uvodnom meču Subotičani su poraženo od makedonske ekipe RK Baltepe sa 22:16 nakon čega su redom usledile pobede. U subotu u grupnoj fazi savladali su  Derventu sa 15:11 a nakon toga i ORK Kozaru sa 23:19. Porazom u prvom susretu zauzeli su drugo mesto u grupi. U borbi za treće mesto savladali su domaćina ORK Celinac Laktaši sa 19:13 te se okitili bronzanim medaljama. Prvo mesto pripalo je RK Ilinden Vardar, drugo RK Baltepe (obe ekipe iz Makedonije) a treće Spartaku. 

Ovaj rezultat predstavlja podstrek za RK Spartak jer pokazuje da klub ima potencijala i kvalitetnih mladih igrača što je pokazao i prijateljski susret prvog tima protiv Kikinde u kojem su subotičani slavili sa 31:24 

   

 

Tagovi: 
Custom Search