Dvostruka bronza za Streljački klub Spartak

Ned, 08.09.2019 - 21:04 -- darko.kovacevic

U subotu, 07.09.2019. godine je na gradskom strelištu u Subotici održano Prvenstvo Vojvodine vojničkim oružjem. Takmičenje je održano u 2 discipline: vojničkom puškom 20 ležeći i poluautomatskom puškom 20+10 u C programu Streljačkog Saveza Srbije.

Streljački klub „Spartak“ je učestvovao u obe discipline gde je u bespoštednoj borbi sa 4 najbolje ekipe u Srbiji uspeo u obe discipline da osvoji bronzane medalje i pehar.

U takmičenju vojničkom puškom Streljački klub „Spartak“ je nastupio u sastavu Milan Jarić, koji je sa upucana 173 kruga koliko je imao i osvajač bronze zauzeo 4 mesto, Jelena Todorović se plasirala na 11 mesto a Srdjan Jo na 15 mesto od 27 strelaca koliko ih je učestvovalo u ovom takmičenju, dok su u takmičenju poluautomatskom puškom strelci Streljačkog kluba “Spartak” nastupili u sastavu Mojsić Slaviša koji je sa 238 krugova osvojio bronzanu medalju, Milan Jarić se plasirao na 10 mesto a Jelena Todorović na 12 mesto.

Pobednici u obe discipline su bili strelci Streljačkog kluba “Radivoj Ćirpanov” iz Novog Sada dok su drugo mesto u obe discipline osvojili takmičari Streljačkog društva “Bečkerek 1825” iz Zrenjanina.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search