Vaterpolisti Spartak Prozivke poraženi u finišu meča

Sub, 12.10.2019 - 23:09 -- dejan.vukovic

Spartak Prozivka – Bečej 9:11 (3:2, 4:4, 2:2, 0:3)

Subotica, bazen SRC „Prozivka“, gledalaca: oko 300. Sudije: Igor Virijević i Vladimir Petrović (obojica iz Zrenjanina).

Spartak Prozivka: Ćalasan, Čabrilo 2, Č. Varkulja, Ivković 1, V, Varkulja, Konatar, Ivošević 2, Bulajić 3, Nedeljković, Klinovski, Stojanović, Jakić, Zeljković, Dmitrašinović.

Bečej: Murašov, Velimirov, Čavić 2, Ćurčin, Katić 1, Mesaroš 2, Pantić, Perić 1, Kovačev, Jović, Sašin 2, Korovljev, Bušić, Krstonošić 3.

Vaterpolisti Spartak Prozivke mogu da žale za propuštenom prilikom da pobedom započnu takmičenje u Prvoj A ligi. Pred punim tribinama bazena SRC „Prozivka“ vaterpolisti Bečeja su savladali domaći tim iako su do prve prednosti došli tek u drugom delu poslednje četvrtine. Domaći su propustili brojne prilike i na kraju dozvolili protivniku da preokrenu rezultat i odnese bodove.  

Domaći su bolje počeli utakmicu, golovima Bulajića i Čabrila poveli su sa 2:0, a potom je pogodio i Ivošević za 3:1. Na samom kraju četvrtine Bečejci su se primakli na samo gol zaostatka. Spartak Prozivka je ponovo stigla do prednosti a gosti uspevali da izjednače. Golovima Bulajića i Ivoševića subotičani su imali dva gola viška, 6:4. Ipak na žalost brojne publike Bečejci uspoevaju da postignu novi gol pa je poluvreme okončano sa minimalnim vodstvom Spartak Prozivk eod 7:6.    

Održavali su domaći prednost i u poslednju četvrtinu ušli sa golom prednosti 9:8, rezultat je mogao da bude i znatno ubedljiviji za subotičane da su iskoristili brojne prilike. Poslednje četvrtina pripala je Bečeju koji su preko Čavića poravnali na 9:9. Potom Mesaroš na nešto više od tri minuta do kraja meča dovodi goste po prvi put do prednosti, 9:10. Usledio je brzoplet napad domaćih i neiskorištena idealna prilika za poravnanje. U samoj završnici Bečej novim golom overava konačnu pobedu. 

Custom Search