Prijem za Miloša Keljanovića, svetskog vicešampiona

Pet, 08.11.2019 - 22:18 -- dejan.vukovic

Nemanja Simović, član Gradskog veća Subotice zadužen za sport i omladinu, primio je Miloša Keljanovića, osvajača seniorske srebrne medalje u kik-boksu na nedavno održanom svetskom prvenstvu u Sarajevu.   

Keljanović je sportsku karijeru počeo i razvijao u Subotici, u Spartaku, dobijao je i sportsku stipendiju, a sada se nadograđuje u novosadskoj Vojvodini. Njegova srebrna medalja jedna je od 15 koje je uspešna sprska reprezentacija osvojila na Svetskom prvenstvu u Sarajevu.

– Ovo mi je drugi put da samo ovako dočekan, ovoga puta kao senior, i hvala na časti koja mi je ukazana. Kako vreme odmiče shvatam sve više šta sam učinio, koliki je ovo uspeh. Na žalost, nisam stigao do zlatne medalje, ali će ovo biti podsticaj da još bolje radim. Očekuje me još nekoliko mečeva, a onda pauza i pripreme za Prvenstvo Evrope u Turskoj – istakao je Miloš Keljanović.

Član gradskog veća Subotice zadužen za sport i omladinu, Nemanja Simović čestitao je talentovanom kik-bokseru na velikom uspehu – I ovo je način da mu pružimo dodatnu motivaciju za ono što mu predstoji, a to je svakako Prvenstvo Evrope. Nije mala stvar biti vicešampion sveta, na takmičenju koje je okupilo preko 800 učesnika iz 59 zemalja. Miloš je u svojoj kategoriji imao 21 protivnika a zaustavljen je tek u finalu. Ovo je još jedna godina protkana dobrim rezultatima subotičkih sportista, a među njima je i Miloš, kao dete Spartaka. On je dovoljno sazreo da dalje razvija karijeru u većim gradovima, ali mislim da mu je podrška Subotice i Subotičana prijala. 

Sastanku je prisustvovao i Dejan Vuković, generalni sekretar Sportskog saveza Subotice, koji je Keljanoviću takođe čestitao na velikom uspehu i lepoj promociji sportskog grada na severu Bačke.

Tagovi: 
Custom Search