Pokret socijalista u Subotici održao zajedničku sednicu Predsedništva partije i Predsedništva Aktiva žena Pokreta socijalista

Kategorija: 

Pokret socijalista danas je u Subotici održao zajedničku sednicu Predsedništva partije i Predsedništva Aktiva žena Pokreta socijalista, a sednici su prisustvovali i funkcioneri Gradskog odbora Pokreta socijalista iz Subotice. 

Sa sednice je poručeno da Pokret socijalista ne menja strane i vrednosti za koje se bori.

"Pokret socijalista ne menja strane i Pokret Socijalista će nastaviti da se odlučno i uporno sa Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom bori za Srbiju koja neće ponoviti pljačkašku privatizaciju.", kazali su iz PS

Generalni sekretar PS-a Predrag Vuletić ocenio je da  gradska vlast u Subotici pokazuje izuzetnu brigu i odgovornost prema građanima Subotice i razvoju grada.

" Pokret socijalista podržava gradsku vlast i Gradski odbor SNS i izuzetno ceni sve ono što gradska vlast na čelu sa gradonačelnikom Bogdanom Labanom čini za Subotičane.

Gradonačelnik Laban je marljivim radom apsolutno opravdao poverenje građana Subotice. 

Investicije, nova radna mesta, ulaganje u infrastrukturu, socijalnu zaštitu i kulturu predstavljaju suštinu politike Labana i SNS, a to jeste izuzetno važno za građane i njihov bolji kvalitet života, koji se u Subotici itekako vidi i oseća. "

Funkcioneri Pokreta još jednom su osudili neprimerena ponašanja, uvrede i nasilje koje opozicija predvođena Đilasom, Jeremićem i Obradovićem primenjuje na sve one koji drugačije misle. 

"Jedini smisao politike Đilasa, Jeremića i Obradovića je duboka mržnja prem Vučiću.", zaključuje PS

 

Custom Search