FK Spartak proglasio najbolje pojedince u tekućoj godini

Ned, 08.12.2019 - 22:03 -- dejan.vukovic

Kako je to već i tradicija u Fudbalskom klubu Spartak Ždrepčeva krv, posle završnog takmičarskog ispita, u ovom slučaju je to bilo gostovanje Crvenoj zvezdi, održano je okupljanje na kraju godine. Bila je to i ovoga puta prilika da se okupe selekcije subotičkog superligaša, članovi Upravnog odbora, treneri, zaposleni, ali i da se nagradama podstaknu oni koji su se najbolje pokazali u 2019. godini.

Govoreći u 2019. godini Nikola Simović, predsednik FK Spartak Ždrepčeva krv, dao je zadovoljavajuću ocenu. Nakon plasmana u Ligu Evrope i istorijskog rezultata, igrači Golubova su postali interesantniji na fudbalskom tržištu, dovelo je to do promena, pa i do uigravanja značajno promenjenog tima što se odrazlo na rezultat. Ipak, niz od sedam vezanih pobeda, odnosno osam vezanih mečeva bez poraza doveo je Golubove na korak do plej-ofa prošle sezone, a možda je i samo drugačiji rezultat u Novom Sadu bio presudan. Ipak, i u takvim okolnostima Spartak nije bio u opasnosti da se bori za superligaški status. Tekuća sezona, koja je prešla svoju polovinu, je još bolja, a 2019. godinu Golubovi ispraćaju sa osme, plej-of pozicije.

Što se pojedinačnih priznanja tiče, najbolji u pionirskoj selekciji je Stefan Simin, kod kadeta je to Luka Hrstić, a kod omladinaca Aleksandar Vidović. Na kraju su proglašeni i najbolji pojedinci seniorskog tima. Najlepšu gol-asistenciju podelio je Vladan Vidaković, najlepši gol je delo Davida Dunđerskog, dok je za najboljeg igrača FK Spartak Ždrepčeva krv u 2019. godini proglašen Nemanja Tekijaški.

Custom Search