Fudbaleri Bačke započeli sa pripremama

Uto, 21.01.2020 - 18:37 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Bačke 1901 u ponedeljak 20. januara počeli su sa zimskim pripremama za nastavak sezone u Srpskoj ligi, grupa „Vojvodina“.

Prozivku je izvršio Savo Pavićević, prvi trener Bačke koji je nakon kratkog sastanka sa igračima odmah započeo sa radom. U ime Upravnog odbora prisutne je pozdravo Robertino Širola, potpredsednik Kluba. On je tom prilikom poželeo svim igračima dobre pripreme, bez povreda i problema. 

Savo je istakao da je ekipa prošlu kalendarsku godinu završila na drugom mestu, što predstavlja lep uspeh, ali at pozicijia nije nešto sa čime su zadovoljni.  – Drago mi je da smo opet na okupu, imamo tu i novajlije Radosavljevića, Vojičića, Cetinu, Ćulibrka, ali i povratnike kao što su Bursać i Orčić. Posle povrede se vratio Simić. Znam da imamo kvalitet i želimo da napadnemo viši rang, ili bar da ostanemo na ovom mestu. Čeka nas dosta rada, biće to i jače nego letos, pa se nadam da su igrači bili aktivni i u pauzi i da su radili po dogovoru. 

Prema trenutnim informacijama, pripreme će biti održane u Subotici. – Za sada imamo zakazane duele protiv Bačke iz Bačke Palanke i Radničkog iz Sombora, imamo i zakazan duel protiv omladinske ekipe Spartaka. Biće još utakmica, radićemo u Subotici. Što se odlazaka tiče, za sada se zna da je Davor Rajkovača otišao u Radnički iz Sombora, dok je Aleksandar Nosković okončao karijeru.

U Bačkoj se nadaju da će biti nastavljena saradnja sa talentovanim igračima Spartaka koji su jesenas bili na pozajmici, a njihov status će biti poznat nakon zaključenih priprema u timu Golubova. – Tražimo još jedno ili dva pojačanja, tu smo u pregovorima. Pozicija koju moramo da pojačamo jeste mesto golmana, a dobro bi nam došao još jedan napadač i vezni igrač. Voleo bih da to bude što pre, da što duže zajedno radimo 

Tagovi: 
Ličnosti: 
Custom Search