Fudbaleri Spartaka savladali Mladost

Sre, 26.02.2020 - 21:33 -- dejan.vukovic

Spartak Ždrepčeva Krv – Mladost 3:1 (1:0)

Gradski stadion u Subotici. Gledalaca: oko 400. Sudija: Široki Zoran. Strelci:  1:0 Srećković (16.), 2:0 Denković (75. iz penala, 2:1 Bojović (88.), 3:1 Šormaz (89.)

Spartak Ždrepčeva Krv: Dujmović, Dunđerski, Otašević, Tekijaški, Milošević, Jočić, Marčić, Srećković (81. Jovanović), Vidaković (69. Leal), Denković, Nikolić (36. Šormaz).

Mladost: Zečević, Pešić, Milošević, Mićević, P. Jovanović, Krajišnik, Ješić (70. Eliomar), L. Jovanović, Radivojević, Odita, Bojović.

Fudbaleri Spartaka nastavili su sa dobrim igrama i pobedama. Nakon Voždovca u prošlom kolu subotičani su danas na Gradskom stadionu u Subotici savladali Mladsot sa 3:1 i time napravili korak više ka svom cilju i plasmanu u plej of. 

Gosti su prvi zapretili , međutim bilo je to dosta bezopasno za subotičane. Odgovorio je Spartak boljom igrom i terenskom inicijativom i vež u 15. minutu stigli do vodstva. Oboren je Milošević na oko 18 metara od gola, loptu je uzeo Srećković i direktno iz slobodnog udarca savladao golmana Mladosti za 1:0. Pet minuta kasnije Mladost je mogla do poravnanja, međutim Otašević je odlično odreagovao pred svojim golom i sa glave Bojovića skinuo loptu i sprečio poravnanje rezultata. Samo minut kasnije odlična prilika za domaćine, Milan Marčić se uputio ka protivničkom golu odigrao povratni pas sa Vidakovićem stigao do ivice šesnaest metara i loptu poslao tik pored stative.      

U drugom poluvremenu ravnopravnija igra na terenu. Spartak je bio nešto agilniji, ali bez konkretne završnice. Ipak subotičani su udvostručili prednost u 75. minutu nakon što je Milošević u svom kaznenon prostoru oborio Tekijaškog. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Denković za 2:0. Četiri minuta pre kraja nakon što je Denković pogodio prečku lopta je došla do Šormaza koji umesto u mrežu loptu šalje preko gola. Dva minuta kasnije Mladost smanjuje zaostatak preko Bojovića. Ponadali su se gosti da mogu i do osvojenog boda, međutim Šormaz je u sledećem napadu subotičana postavio konačnih 3:1.

Tagovi: 
Custom Search