"Budi zdrava, vežbaj sa nama"

Čet, 05.03.2020 - 22:49 -- nikola.tumbas

Sportski savez Subotice u saradnji sa Sportskim savezom Srbije pokreće projekat pod nazivom "Budi zdrava, vežbaj sa nama". Projekat je namenjen ženama koje će imati mogućnost da se besplatno bave sportskom aktivnošću, organizovanim fitnes treningom.

Po rečima Dejana Vukovića, generalnog sekretara Sportskog saveza Subotice vlada veliko interesovanje za ovaj projekat. - Drago nam je da su žene izuzetno lepo prihvatile ovaj projekat koji može da poveća njihovu fizičku aktivnost i samim tim utiče na kvalitetniji život.Svedoci smo da većina ljudi posebno žene uz brojne obaveze na poslu i u kući zapostavljaju fizičku aktivnost koja je izuzetno važna i može imati uticaj na zdraviji život. Ovaj projekat smo u saradnji sa Sportskim savezom Srbije zato i osmislili za njih. Ponudili smo mogućnost nedeljnog besplatnog jednočasovnog treninga uz vodstvo sertifikovanih fitnes trenera, kako bi produbili svest o važnosti rekreacije i pomogli im da se fizički aktiviriaju. Treninzi će se trenutno obavljati u sali Tehničke škole "Ivan Sarić" subotom od 11:00 časova a u letnjim mesecima, projekat se nastavlja na otvorenom prostoru.   

- Nakon zvanične objave sugrađanke se svakodnevno interesuju i prijavljuju za ovaj vid rekreacije. Trenutno se prijavilo skoro 60 žena i zbog veličine sale moraćemo da ograničimo taj broj na 100 osoba - istakao je generalni sekretar Saveza.    

Prvi trening je zakazan za subotu 14. marta sa početkom od 10:45 časova u sali Tehničke škole "Ivan Sarić" (MESŠC) koji će voditi sertifikovani fitnes treneri, Jelena Albijanić i Stevica Grmuša. Svi zainteresovani za besplatne fitnes treninge prijavu mogu izvršiti u prostorijama Sportskog saveza Subotice, Park Rajhl Ferenca 12 ili na telefon (024) 553-306. 

 

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Custom Search