Remi fudbalera Bačke

Sub, 14.03.2020 - 21:48 -- dejan.vukovic

Bačka 1901 – Hajduk 1:1 (1:0)

Stadion kraj somborske kapije. Sudija: Dragan Zorić. Strelci: 1:0 Lazić (35.), 1:1 Z.Vuković (87.) 

Bačka: Pilipović, Vujošević (Manojlović), Mezei, Bjedov, Bursać, Anđić, Dunjić, Lazić, Lučić (Ćulibrk), Banjević (Orčić), Glišović. Trener: Savo Pavićević

Hajduk: Drinčić, S.Vuković, Varga, Lalić, Marković (Marić), Z. Vuković, Jovanović (Milikić), Lončar, Masalušić, Papović (Božović), Kostić. Trener: Slobodan Bačić.

Bačka je pred praznim tribinama remizirala sa ekipom Hajduka iz Kule. Domaći su imali prednost do samog finiša utakmicei bili blizu osvajanja celog plena, međutim tri minuta pre isteka regularnog dela Hajduk je poravnao i odneo vredan bod iz Siubotice.  

Početak utakmice protekao je pravoj prvenstvenoj utakmici gde su oba rivala imala po nekoliko polu prilika. Bačka je povela u 35. minutu, korner je izveo Glišović a Lazić iskoristio nesmotrenost odbrane gostiju i doveo svoj tim u vodstvo. Do odlaska na odmor Bačka je mogla da duplira prednost, ali opasan šut Glišovića zaustavlja golman Drinčić. 

U nastavku utakmice tempo je znatno opao. Bačka je bila konkretnija, ali su prvi put zapretili tek u 77. minutu. Hajduk je počeo da preti i u tri navrata su naterali golmana Pipilovića da se istakne. Gosti su tri minuta pre kraja uspeli da realizuju svoju blagu inicijativu te preko Zorana Vukovića poravnali na 1:1. Trgla su se domaći nakon primljenog gola, ali nisu više imali vremena da postignu novi gol. 

Tagovi: 
Custom Search