Bogdan Лабан на „Данима села“ у Чантавиру

Ned, 14.06.2020 - 13:48 -- nikola.tumbas
Kolekcija članaka: 

Овог викенда у Месној заједници Чантавир одржана је традиционална манифестација „Дани села". Свечаност је  одржана уз богат културни, забавни и спортски програм, а сви присутни надметали су се у бројним спортским дисциплинама, кувању котлића и спортском лову у риболову.

На задовољство мештана по први пут ову манифестацију посетио је Лабан  Богдан као челник  градске власти, чију окосницу чини Српска напредна странка. Председник Градског одбора СНС-а  Лабан и шеф Изборног штаба Вучковић Драги у друштву страначких функционера потом су  обишли и штанд СНС-а ,организован данас у Чантавиру, на коме су активисти Српске напредне странке делили промотивни материјал  и брошуру за Суботицу са свим реализованим пројектима али и плановима за будућност, која готово у потпуности прати план за развој државе Србија 2025.

Лабан и страначки функционери разговарали су том приликом са становницима Чантавира о актуелним питањима значајним за функционисање ове Месне заједнице, али и  о предстојећим изборима. Он је подсетио да је за кратко време други пут у Чантавиру и да је видно задовољан  подршком коју је код мештана видео, не само због подршке   СНС -у на републичком нивоу и политици коју води  председник Александар Вучић јер је то, како кажу, сигурна будућност, него и кроз подршку коју препознаје на локалном нивоу. 

Лабан је окупљене грађане подсетио на битне ствари које су за градске али и руралне средине урађене откако је Српска напредна странка на власти, и уједно позвао да 21.јуна сви изађу на изборе и подрже, како локалну, тако и републичку и покрајинску листу - "Александар Вучић - За нашу децу."

Izvor -Инфо служба: Градски одбор СНС у Суботици

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search