Restoran Dvor obeležio dve godine rada

Uto, 16.06.2020 - 08:43 -- nikola.tumbas

Zbog aktuelne situacije (covid19), proslava je odlažena do vremena kada će poznati kuvari iz regiona koji su obeležili protekle dve godine rada restorana imati mogućnost normalnog putovanja.

Do tada želimo se zahvaliti Executive Head Chef Mozzarella Osteria i predsedniku kulinarske federacije Srbije Dejanu Stankoviću koji je pokretač naše kulinarske priče, tvorac jelovnika i najbolji prijatelj našeg restorana zajedno sa svojom predivnom porodicom.

Zahvaljujemo se poznatom Saši Mišiću koji je bio naš prvi gost i pokrenuo gastronomske događaje koji su postajali sve popularniji, a na njima su gostovali najbolji kuvari i poslastičari regiona: Stevo Karapandža, Ružica Jukičić, Dragiša Stefanović, Miloš Jovanović, Nataša Marković, Jordan Nastanović, Ljubica Komlenić, Ivan Beneš i ekipa juniorskog nacionalnog tima Srbije na čelu sa Goranom Radivojević i Nikolom Vuksanović. Hvala svima!

Nadamo što skorijem vraćanju Gastro događaja u naš program. A, do tada naša ekipa kuvara koju vodi Dragan Zvekić će usavršavati svoje znanje i pripremati specijalitete, jer Dvor je carstvo hrane! Carstvo hrane za naše goste kojima smo najviše zahvalni na ukazanom poverenju. Idemo dalje!
 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search