Yu Eco nagradio trenere

Sre, 17.06.2020 - 20:29 -- dejan.vukovic

Redakcija Yu eco ni ove godine nije propustila da nagradi najbolje sportske trenere. Akciju neguju već 22 godine i danas su svečano uručena priznanja za najbolj etrenere u 2019 godini u hotelu "Forum" u Subotici.  

Goste i nagrađene prvi je pozdravio direktor RTV "Yu Eco", Jožef Pinter koji je naglasio da je ova redacija bila prva koja je počela sa nagrađivanjem trenera, jer je njihov trud i rad često bivao zaboravljen. Nagrade su obično pripadale samo sportistima a velike zasluge za njihov rezultat su imali njihovi treneri koji su nepravedno često zaboravljeni. Yu eco se potrudio da se i njihov rad nagradi.  

Nagradu za rad sa mlađim kategorijama dobila je Kornelija Đurasević, trener u Veslačkom klubu Palić. Nagradu za najbolje postignute rezultae među subotičkim trenerima dobili su Branka Antelj i Ladislav Demeter, treneri Tenis kluba Spartak za četiri osvojene titule ekipnog državnog prvaka. Najbolji trener Subotice je Borisa Arsića, šef struke u Ženskom fudbalskom kluba Spartak.

Posebno priznanje za postignute rezultate dodeljeno je Zoltanu Sabou, šefu stručnog štaba Fudbalskog kluba TSC iz Bačke Topole, trenutno trećeplasirane ekipe Super lige, koja je izborila i plasman u Evropu u svom debiju u super ligaškom društvu. Posebno priznanje dobio je Igor Žakić, trener u stručnom štabu muške odbojkaške reprezentacije Srbije i trener subotičkog Spartaka.

Specijalno priznanje, nagradu za sportskog radnika i dugogodišnji rad u sportu dobio je  Zoran Ivanović, dugogodišnji trener u ženskom gimnastičkom klubu Spartak i poznati subotički trener oporavka sportista.

Nagrađeni su i najbolji treneri na državnom nivou. Priznanja su zaslužili Zoran Terzić i Slobodan Kovač, selektori ženske i muške odbojkaške reprezentacije koje su prošle godine osvojile Prvenstvo Evrope.

Nemanja Simović, član Gradskog veća Subotice zadužen za sport i omladinu, čestitao je nagrađenima. Trenerima je poželeo još uspešniju sportsku godinu a direktoru Yu Eca, Jožefu Pinteru se posebno zahvalio na predanom praćenju sporta, ali i ostalih aktivnosti lokalne samouprave. 

Custom Search