HDF poziva na izbore za Hrvatski sabor za naredni vikend

Kategorija: 
Izvor: 

POZIV GRAĐANIMA DA IZAĐU NA IZBORE ZA HRVATSKI SABOR

Hrvatski demokratski forum poziva sve birače iz Republike Srbije, koji imaju pravo glasa u Republici Hrvatskoj, da u subotu ili nedjelju, 4. ili 5. srpnja 2020. godine, u što većem broju izađu na izbore za Hrvatski sabor.

Izlaskom na parlamentarne izbore pokazujemo da smo privrženi matičnoj domovini i da nam je stalo do njenog razvoja i daljeg napretka.

Izlaskom na izbore također pokazujemo kako smo zainteresirani da o položaju nas, Hrvata u Republici Srbiji, odlučuje Vlada koja će imati razumijevanja za sve aspekte našeg manjinskog statusa ovdje.

HDF smatra da pametnim izborom možemo dati doprinos da Vlada u Zagrebu bude sastavljena od političkih stranaka i koalicija koje će na stručan i odgovoran način razmatrati istinske teme Hrvata u Republici Srbiji, te koje će rješavanju naših problema pristupiti uvažavajući stvarnost na terenu i razlike koje postoje među političkim i drugim subjektima hrvatske zajednice u Srbiji.

Biračka mesta će biti otvorena u prostorijama diplomatskih i konzularnih predstavništava Republike Hrvatske u Beogradu i Subotici i to od 7 do 19 sati.

Zvonimir Perušić

Hrvatski demokratski forum

 

 

Custom Search