Borac kaznio promašaje fudbalera Bačke

Ned, 20.09.2020 - 15:06 -- dejan.vukovic

Bačka 1901 – Borac 0:1 (0:0)

Subotica, stadion kraj "Somborske kapije", bez publike. Sudija: Marko Gnjatović. Strelac: Mladenović u 90. minutu

Bačka 1901: Pilipović, Đurović, Bjedov, Mezei, Radmanović (Matijević (Bogojević)), Vujošević, Manojlović, Provči  (Glišović), Lazić, Bošković (Šafranj), Šljivančanin.

Borac: Brković, Marković, Mićić (Mijatović), Rakić, Petrović, Pavlović, Sekulić (Nikolić), Galić (Gavrilović), Đurić, Mladenović, Radović (Pavlov).

Fudbaleri Bačke 1901 nisu uspeli da zabeleže novu prvenstvenu pobedu, iako su bili bolji rival i stvorili više i zrelije prilike. Gosti su do celog plena stigli u poslednjim trenucima utakmice golom Stevana Mladenovića.

Prvo poluvreme proteklo je bez golova, viđena je velika borbenost i prilika za gol na obe strane. Najbolju šansu za vodstvo imali su domaći preko Pavla Šljivančanina, najboljeg strelca Bačke u sezoni,  atraktivno je zahvatio loptu, ali nije uspeo i da savlada protivničkog golmana.

Početkom drugog poluvremena Bačka je zaređala nekoliko opasnih napada i propustila veliki broj prilika za vodstvo. Dobro je prošao Šljivančanin u 50. minutu, ali je Brković bio siguran, zatim je u ozbiljnoj šansi bio i Vujošević. Prekid naleta Bačke koristi Mladenović, dobro je šutirao, ali se istakao i Pilipović, a novu seriju šansi Bačke počeo je Lazić. Kako to u fudbalu često biva, kada se prilike ne koriste, sledi kazna, a ona je stigla u vidu pogotka Mladenovića koji je odlično završio obećavajuću polu-kontru gostiju za velika tri boda u Subotici.

Tagovi: 
Custom Search