Poraz odbojkaša Spartaka od Ribnice

Pet, 25.09.2020 - 23:39 -- dejan.vukovic

Spartak – Ribnica 0:3  (20:25, 21:25, 20:25)

Hala sportova u Subotici. Bez pristva publike. Sudije: Jovančić Branislav i Simić Stanislava

Spartak: Milović (libero), Marković 1, Jungić 7, Tomčić, Peić (libero), Seizović 2, Nadaždin 14, Nestorović 1, Ricardo, Dulić, Tumbas 3, Pavlovićč 2, Nedurić 2. 

Ribnica: Mocić (libero), Stefanović 7, Paunović 12, Todorović 16, Vukmirović, Bićanin 1, Ubiparip 7, Petrašinović, Ratković (libero), Veselinović, Gajović 6, Živanović.   

Odbojkaši Ribnice slavili su u Subotici i time pokazali da se opravdano nalaze u vrhu Super lige. Subotičani nisu uspeli da pronađu pravi ritam i da poremete razigranu gostujuću ekipu. 

Spartak je dobro otvorio meč, ali Kraljevčani ubrzo prave seriju poena i stižu do vodstva od 6:5. Kada su poveli sa četiri poena, 9:5 trener domaćih zatražio je minut odmora. Gosti su igrali mirnije te stigli do vodstva od 12:6. Spartak je uspeo da konsoliduje svoje redove, Medurić je nanizao par blokova da bi poenima Seizović rezultat bio poravnat  na 19:19, a ubrzo i na  20:20. Ipak, finiš seta pripao je gostima, Todorović je iskusno rešio važne poene za vodstvo gostiju od 1:0. 

Razigrao se Todorović koji je zadavao najviše problema domaćim odbojkašima. Povela je Ribnica sa 4:1 početkom drugog seta. Nanizali su domaći par grešaka i dozvolili protivniku da se rezultatski odvoji. U finišu  seta Spartak je uspeo da se vrati u ritam i priđe na tri poena zaostatka, 20:23, međutim nisu mogli i do preokreta. Todorović okončava drugi set.  

Spartak je poveo sa 4:3 na početku trećeg seta, međutim ponovo su gosti lako uspeli da preokrenu rezultat. Uspešnom igrom na mreži Ribnica preokreće na 9:6. Spartak je uzvratio i na tehnički tajm aut su otišli sa prednošću od dva poena, 12:10. Sa tri vezane greške domaći su dozvolili gostima iz Kraljeva da dođe do novog vodstva 18:15. Poenom Todorovića za 22:19, Ribnica je došla na korak do pobede. Ponovo je Todorović bio igrač koji je napravio ključne poene u finišu seta čim eje Ribnica došla do maksimalne pobede u Subotici.  

 

Tagovi: 
Fotograf: 
Custom Search