Odbojkaši Spartaka pobedili Novi Pazar

Ned, 11.10.2020 - 11:21 -- dejan.vukovic

Spartak – Novi Pazar 3:0 (25:17, 25:22, 25:15)

Hala sportova u Subotici. Meč odigran bez prisustva publike. Sudije:

Spartak: Milović (libero), Marković, Jungić 9, Tomčić, Peič (libero), Seizović 6, Nestorović, Nikolić 12, Ricardo 3, Dulić, Tumbas 7, Pavlović 9, Medurić.

Novi Pazar: Zoranić 2, Prušević, Dolovac, Peruničić, Kurtanović, Konićanin 8, Bekrić 13, Zuković (libero), Božović 3, Bajramlić, Halilović 3, Prušević 11.

Odbojkaši Spartaka upisali su prvu domaću pobedu u novoj sezoni. Slavili su nad Novim Pazarom sa maksimalnih 3:0, najneizvesnije bilo je u drugom setu koji su subotičani dobili posle velike borbe.

Spartak je dobro otvorio utakmicu i poveo sa 4:0. Pokušali su gosti da pariraju, ali uz dobar servis subotičani su stigli do prednosti od šest poena, 17:11. Ubrzo su osvojili set sa 25:17. U drugom setu gosti su znatno popravili svoju igru, pojačali su sevis i zadavali probleme domaćinima na prijemu. Igrače Spartaka služio je blok pa su zbog tog segmenta uspeli da održavaju blagu prednost. Greškama igrača Novog Pazara u finišu seta, subotičani su stigli do prednosti od 23:20. Spartak ubrzo osvaja i ovaj period igre za vodstvo od 2:0 u setovima.

Velika borba viđena je i početkom trećeg seta. Ipak, domaći su preko Jungića poveli sa tri poena, 8:5. Uz pomoć Bekrića i Koničanina gosti su prišli na samo poen zaostataka, 8:9. Spartak je pojačao ritam i stigao do četiri poena prednosti 12:8. As servisom Nikolića domaći su poveli sa velikih 15:9. Gosti nisu uspelp više ozbiljnije da pariraju raspoloženim odbojkašima Spartaka te je meč završen sa makismalnom pobedom subotičana.

Tagovi: 
Fotograf: 
Custom Search