Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Naslovna strana

Sportski Savez na sajmu sporta

Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta Srbije, danas je svečano otvorio Međunarodni sajam sporta, koji nosi naziv “Sportska strana Srbije”. Sajam se održava u hali 2, Beogradskog sajma od 27. do 29. novembra u organizaciji Sportskog saveza Srbije a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta.

Prvi regionalni simpozijum anesteziologa

27.11.2014. u Velikoj većnici Gradske kuće održan je Prvi regionalni simpozijum anesteziologa.

Domaćice za internetom

Grad Subotica je uz finansijsku podršku Pokrajinskog Zavoda za ravnopravnost polova, a u saradnji sa Ruralnim edukativnim centrom, uspešno realizovao projekat "Pružimo jednake šanse za informatičko opismenjavanje žena u prigradskim naseljima grada Subotice". Projektom je omogućeno da 15 žena u naselju Bajmok na mađarskom jeziku savladaju veštine za osnovno korišćenja računara, interneta i društvenih mreža.

Sportski Savez na sajmu sporta

Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta Srbije, danas je svečano otvorio Međunarodni sajam sporta, koji nosi naziv “Sportska strana Srbije”. Sajam se održava u hali 2, Beogradskog sajma od 27. do 29.

objavio: dejan.vukovic

Prvi regionalni simpozijum anesteziologa

27.11.2014. u Velikoj većnici Gradske kuće održan je Prvi regionalni simpozijum anesteziologa.

objavio: tomislav.dedovic

Domaćice za internetom

Grad Subotica je uz finansijsku podršku Pokrajinskog Zavoda za ravnopravnost polova, a u saradnji sa Ruralnim edukativnim centrom, uspešno realizovao projekat "Pružimo jednake šanse za informatičko opismenjavanje žena u prigradskim naseljima grada Subotice". Projektom je omogućeno da 15 žena u na

objavio: nikola.tumbas

Odlični rezultati ultramaratonaca

Jovica Spajić, član ultramaratonskog kluba Paligo Palus ostvario je odličan rezultat na Floridi u  Fort Lauderdale u Americi. Zauzeo je 2. mesto u šestodnevnoj trci sa istrčanih 682 km. i sa tim rezultatom postavio novi državni rekord u muškoj konkurenciji.  

objavio: dejan.vukovic

Obilazak zdravstvene stanice u Čantaviru

Temeljno renoviranu i sređenu ambulantu, odnosno zdravstveni centar, u naselju Čantavir danas su obišli gradonačelnik Jene Maglai i Ilija Maravić, predsednik skupštine grada.

objavio: nikola.tumbas
Zaliv kod Bunarića (mart 2013)