Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Naslovna strana

Završeno kadetsko prvenstvo Srbije u šahu

Nakon seniorskog prvenstva Subotica je bila uspešan domaćin i kadetskog prvenstva Srbije u šahu koje je održano u Hotelu Patria. Na prvenstvu je učestvovalo 238 takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciji koji su bili podeljeni u šest starosnih kategorija. Subotičane su predstavljali Novak Čabarkapa koji je bio četvrti u kategoriji do 18 godina i Filip Kumić koji je zauzeo peto mesto u istoj kategoriji. 

Košarkaški klub Nika domaćin Špancima

Košarkaški klub Nika razvio je uspešnu saradnju sa sa košarkaškim klubom Gećo iz Bilbaoa (Španija). Prošle godine subotičani su bili gosti kod španskih drugova a proteklog vikenda su uzvratili su gostoprimstvo i pet dana bili veoma uspešni domaćini. Za to vreme organizovali su i košarkaški turnir na kojem su pored ove dve ekipe učestvovao klub iz Baje (Mađarska) i košarkaški klub Prigrevica. 

Nikola Kujundžić uspešno završio 100 milja Istre

Još jedan uspeh ultramaratonaca Subotice, Nikola kUjundžić uspešno je završio trku "100 mija Istre" povodom kojeg je održana press konferencija u Medija centru Gradske kuće. Na konferenciji za štampu prisustvovao je Vjekoslav Ostrogonac, član veća zadužen za sport, omladinu i turizam, Elvira Janoši ispred Saveza ultramaratona Srbije, Igor Vojnić Zelić ultramaratonac i glavni akter presa Nikola Kujundžić.

Završeno kadetsko prvenstvo Srbije u šahu

Nakon seniorskog prvenstva Subotica je bila uspešan domaćin i kadetskog prvenstva Srbije u šahu koje je održano u Hotelu Patria. Na prvenstvu je učestvovalo 238 takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciji koji su bili podeljeni u šest starosnih kategorija.

objavio: dejan.vukovic

Nikola Kujundžić uspešno završio 100 milja Istre

Još jedan uspeh ultramaratonaca Subotice, Nikola kUjundžić uspešno je završio trku "100 mija Istre" povodom kojeg je održana press konferencija u Medija centru Gradske kuće. Na konferenciji za štampu prisustvovao je Vjekoslav Ostrogonac, član veća zadužen za sport, omladinu i turizam, Elvira Jano

objavio: dejan.vukovic

Košarkaški klub Nika domaćin Špancima

Košarkaški klub Nika razvio je uspešnu saradnju sa sa košarkaškim klubom Gećo iz Bilbaoa (Španija). Prošle godine subotičani su bili gosti kod španskih drugova a proteklog vikenda su uzvratili su gostoprimstvo i pet dana bili veoma uspešni domaćini.

objavio: dejan.vukovic

Završna konferencija projekta DIAMOND

PROJEKAT je finansiran iz IPA prekograničnog programa Mađarska – Srbija – HUS RB/1203

Naziv projekta na srpskom jeziku: Dragulji na prekretnici vekova – putovanje u čudesnom svetu secesije

Akronim projekta: Diamond

Broj projekta/Ugovora: HUSRB/1203/212/121

objavio: nikola.tumbas

Humanitarna akcija Veterinarskog zavoda Subotica

Veterinarski zavod Subotica je 23.04.2014.

objavio: tomislav.dedovic
Čistiona Zora - Bronx ( feb. 2014 )