Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Naslovna strana

Početak školske godine u OŠ Majšanski put

Gradonačelnik Jene Maglai, Blaško Stantic i Zoltan Siflis prisustvovali su početku nove skolske godinr u OŠ Majšanski put. Učenike su pozdravili direktorica Tot Silvija i gradonačelnik koji je naglasio učenicima da je znanje ono što se nikome ne može oduzeti. Učenici starijih razreda održali su prigodan program za đake prvake i njihove roditelje.

Nedeljno prepodne na Buvljaku

Uobičajena gužva na Buvljaku kod Hale II, na poziciji vitirne sa sladoledom, pojačana je danas na kratko vreme muzičkim numerama mlade subotičke grupe JAZZVA (Regina, Nevena, Mark, Denis i Akoš). Na ovaj način rukovodstvo AD "Tržnica" je simpatično obeležilo Dan grada Subotice.

Večernji program u centru grada

objavio: andrej.imric

Početak školske godine u OŠ Majšanski put

Gradonačelnik Jene Maglai, Blaško Stantic i Zoltan Siflis prisustvovali su početku nove skolske godinr u OŠ Majšanski put. Učenike su pozdravili direktorica Tot Silvija i gradonačelnik koji je naglasio učenicima da je znanje ono što se nikome ne može oduzeti.

objavio: nikola.tumbas

Nedeljno prepodne na Buvljaku

Uobičajena gužva na Buvljaku kod Hale II, na poziciji vitirne sa sladoledom, pojačana je danas na kratko vreme muzičkim numerama mlade subotičke grupe JAZZVA (Regina, Nevena, Mark, Denis i Akoš).

objavio: nikola.tumbas

Koncert simfonijskog orkestra "Odeon"

Povodom Dana grada u prepunoj Velikoj većnici je održan koncert simfonijskog orkestra "Odeon". Koncert je bio prenošen uživo na Trgu slobode na tri platna.

objavio: nikola.tumbas
Kerska crkva (mart 2014.)