Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Naslovna strana

Gradonačelnik stopirao montažu stuba mobilne telefonije u MZ Ker

Grupa građana MZ Ker  je tokom prepodneva protestnim okupljanjem sprečila izvođače radova Telekoma da počnu montažu stuba na ranije pripremljenoj poziciji. Temu o kojoj se vodila rasprava pogledajte ovde

Reforma sistema izdavanja građevinskih dozvola

U postupku pripreme zakona kojim se uređuju uslovi i način uređenja i korišćenja građevinskog zemljišta i izgradnja objekata, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture otvorilo je danas, u Subotici, javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o planiranju i izgradnji kojim se proces izdavanja građevinskih dozvola skraćuje na manje od mesec dana.

Zoološki vrt Palić dobio nove stanare

                Zahvaljujući saradnji sa Vrtom dobre nade iz Beograda, Zoološki vrt Palić je postao bogatiji za nove 2 vrste životinja i 3 jedinke. U pitanju su: par severnoameričkih rakuna, vrste koja je nekada živela u vrtu, i jedinka nandua – južnoamerička ptica trkačica, potpuno nova vrsta.

Gradonačelnik stopirao montažu stuba mobilne telefonije u MZ Ker

Grupa građana MZ Ker  je tokom prepodneva protestnim okupljanjem sprečila izvođače radova Telekoma da počnu montažu stuba na ranije pripremljenoj poziciji.

objavio: nikola.tumbas

Reforma sistema izdavanja građevinskih dozvola

U postupku pripreme zakona kojim se uređuju uslovi i način uređenja i korišćenja građevinskog zemljišta i izgradnja objekata, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture otvorilo je danas, u Subotici, javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o planiranju i izgradnj

objavio: nikola.tumbas

Zoološki vrt Palić dobio nove stanare

                Zahvaljujući saradnji sa Vrtom dobre nade iz Beograda, Zoološki vrt Palić je postao bogatiji za nove 2 vrste životinja i 3 jedinke.

objavio: mirjana.alapovic

Karim Bendžama finalista Čikovog memorijala

Karim Bendžama, teniser subotičkog Spartaka, proteklog vikenda zabeležio je odličan nastup u konkurenciji juniora i time još jednom pokazao da njegova sportska karijera ide u odličnom pravcu.

objavio: dejan.vukovic

Ambasador Turske u poseti gradu povodom ramazanskog bajrama

Ambasador Turske u Beogradu, Mehmet Kemal Bozaj, povodom ramazanskog bajrama, posetio je naš grad i pri tome bio primljen kod predstavnika gradske samouprave sa kojima se zadržao u dužem razgovoru na temi moguće privredne saradnje firmi iz Turske na području Subotice.

objavio: nikola.tumbas
Prvi maj na Paliću (maj 2009)