Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Arhiva

Custom Search

Ministar poljoprivrede u obilasku poljoprivrednih gazdinstava

Uto, 15.10.2019 - 09:55 -- nikola.tumbas

Ministar Nedimović je izjavio da iz Subotice dolazi svaki dvadeseti zahtev za subvencije i da je poljoprivrednicima sa teritorije našeg grada prošle godine isplaćeno skoro osam miliona evra podsticaja.

Izveštaj sa regate Trofej Beograda

Uto, 15.10.2019 - 08:44 -- darko.kovacevic

Tradicionalna regata "Trofej Beograda" za klasu Optimist u organizaciji beogradskih klubova (koja je ove godine i prvenstvo Beograda), održana je 12-13. oktobra u Bežanijskom zimovniku ispred AJK Beograd.

Teniserke Spartaka prvakinje Srbije

Pon, 14.10.2019 - 21:36 -- dejan.vukovic

Na terenima TK Spartak u Subotici održano je Ekipno prvenstvo Srbije u konkurenciji seniorki koje je obeležila potpuna dominacija domaćina.

11. Jazzire festival

Pon, 14.10.2019 - 09:34 -- darko.kovacevic

Jazziré je mali gradski, kulturni događaj, a u isto vreme za pojedine i kulturološki šok, koji se ne povladava pomodarskim trendovima. Ovaj put tokom oktobra i novembra, na festivalske bine pored domaćih muzičara dolaze nam umetnici iz Mađarske, Poljske, Hrvatske, Švajcarske, Portugala, Urugvaja… i ovo nije kraj, jer ćemo program do sredine novembra još proširivati. Oktobarski deo programa se održava u Savremenoj galeriji Subotica i u Pozorištu/kazalištu “Kosztolányi Dezső” színház.

Oktobarski program:

Palićki razgovori

Ned, 13.10.2019 - 21:18 -- darko.kovacevic

Tokom vikenda, u organizaciji Centra Lokalne Demokratije Subotica i FOGRAS, održan je skup "Palićki razgovori", na temu: Artikulacija sećanja - Iskoraci i pribežišta postjugoslovenskog prostora.

Stranice

Custom Search